Soul Kitchen Club 5v + It's Cookin' Vol. 1 levyjulkkarit

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   www.facebook.com/…?eid=21681863119  
Kuudes Linja, Helsinki   Show map  
breaks, chill, disco, elektro, house, urban, reggae, r'n'b, soul, jotain

DR RUBBERFUNK (UK) (DJ SET), MYKABOOM. SUPERVILLAIN INC., DJ LOVROC


RAUHA TRIO JULKAISEE IT’S COOKIN’ VOL .1 -LEVYN JA
SOUL KITCHEN CLUB TÄYTTÄÄ 5 V.

Helsinkiläinen livemusiikkiin erikoistunut Soul Kitchen Club laajentaa toimintaansa levytuotantoon. Syyskuussa ilmestyvä kokoelma on huolella työstetty sekoitus tuttuja ja tuntemattomia helmiä klubin viiden toimintavuoden ajalta. Soul Kitchen Clubin takana on kolmen helsinkiläisen musiikinystävän perustama Rauha Trio.

It’s Cookin’ Vol 1. -levy on rytmimusiikin uusia tuulia esittelevä kokonaisuus, jonka tiukka soul, uusi funk, ja menevä hiphop saavat lanteet keikkumaan. Artistit levylle ovat valikoituneet Soul Kitchen Clubin yhteistyökuvioiden kautta Suomi-Englanti- akselilta. Levy jatkaa Soul Kitchen Clubin perinnettä, jossa uusia kykyjä tuodaan esille samassa tapahtumassa tunnettujen nimien kanssa. Kokoelma on saatavana sekä vinyyli- että CD-formaatissa, ja sitä tullaan myymään hyvin varustetuissa levyliikkeissä.

Levynjulkaisua sekä Soul Kitchen Clubin 5-vuotissynttäreitä juhlitaan lauantaina 13.9.08 Ravintola Kuudennella Linjalla (Hämeentie 13, 00530 Helsinki). Live: Mykaboom ja Supervillain Inc. DJ- vieraana englantilainen pitkän linjan rumpali, dj ja tuottaja, Simon Ward aka. DR RUBBERFUNK, joka tulee määräämään tahdin tuhdilla annoksella räppiä, soulia, funkkia ja discoa… Mukana luonnollisesti myös Soul Kitchen Clubin resident DJ Lovroc !

Lisätietoa ja levyn sampleri:
http://www.myspace.com/itscookin

FACEBOOK
http://www.facebook.com/event.php?eid=21681863119