Club Therapy - Digression Sessions Special

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.clubtherapy.info  
Club HTC (Uusikatu 22), Oulu  
house, trance

Deck Jagger (Syna), Jimmy H (Digression Sessions / djmag.com), Andy Piney (Digression Sessions / sense.fm)

4.10.2008 Club Therapy – Digression Sessions Special @ Club HTC, Oulu

Come and receive your therapy!

Club Therapy on pelkästään housemusiikkiin keskittyvä Oulun uusitussa Club HTC:ssä (Uusikatu 22) järjestettävä klubi-ilta. Club Therapyssä kuulet ennen kaikkea Pohjois-Suomen tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia housejukkia, mutta myös Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat soittajat vierailevat klubillamme. Club Therapy on klubi-ilta hyvän housemusiikin ystäville, kaikki housen alalajit kuuluvat ohjelmistoomme. Hyvää tanssittavaa musiikkia, laadukasta levyjensoittoa, hyvä äänentoisto, edulliset juomat ja hieno intiimi klubitila - Club Therapystä löytyy nämä kaikki.

juliste.jpg

Paikka: Club HTC (Uusikatu 22, Oulu) http://www.clubhtc.fi
Aika: Lauantai 4.10.2008 23-04
Ikäraja: 18
Liput: 5e + eteispalvelu


Syyskauden Club Therapyn avajaisiltaan olemme kutsuneet Sense.fm:n suositusta radio-showsta Digression Sessionsista tunnetun monenkirjavan DJ-troikan – Deck Jaggerin, Jimmy H:n ja Andy Pineyn.

DECK JAGGER (Syna)

deckjagger.jpg

Pääterapeuttimme on Suomen housepiirien raskaaseen sarjaan viime aikoina noussut Deck Jagger. Deck Jaggerin julkaisut Megaforce ja Arcade Weapon pääsivät kumpainenkin laajaan soittoon ympäri maailmaa DJ:lle kuten Eric Prydz, Deep Dish ja Sander Kleinenberg vain muutamana esimerkkinä. Myös Deck Jaggerilta tullaan kuulemaan electro ja proge house-painotteinen setti tapahtumassa. Deck Jaggerin DJ-setin soittaa ryhmän jäsenistä Timo Juuti.

JIMMY H (Digression Sessions / djmag.com)

jimmyh.jpg

Illan lämmittelystä vastaa terapeuttimme Jimmy H. Hän ei ole uusi tuttavuus Therapyissa käyneille, sillä hän soitti Suomen debyyttikeikkansa Club Therapyssa viime syksynä. Tällä kertaa mieheltä tullaan kuulemaan soundiltaan deeppi tech house-setti, jollaisella hän myös viimeksi ihastutti Therapyssa.

ANDY PINEY (Digression Sessions / sense.fm)

andypiney.jpg

Kolmas esiintyjämme Andy Piney on tunnetumpi trance-painotteisista julkaisuistaan, mutta Therapyssa hän on lupautunut soittamaan eksklusiivin electro house-setin. Nyt on siis uniikki mahdollisuus nähdä kuinka trance-miehellä house-levyt pysyykään käsissä!


Käy tutustumassa Club Therapyn nettisivuihin. Sieltä löydät jokaisen tapahtuman kohdalla vaihtuvia klubimme soundia esitteleviä promomiksauksia sekä residentiltämme että vierailijoiltamme. Voit myös liittyä postituslistallemme jota kautta tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Sivujemme kautta voit myös lähettää palautetta toimintaamme koskien.

http://www.clubtherapy.info
http://www.synamusic.com <- Deck Jagger
http://www.andypiney.com <- Andy Piney
http://www.myspace.com/digression_jim <- Jimmy H

Tervetuloa!