choon! - bright white

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Klubi, Turku  
, chill, house, experimental, techno, trance

Gareth Emery (Five AM Records, UK)
Orkidea (Unity)
Jussi Soro LIVE (choon!)
Flight (Romance)
Nenna (SaloUG)
Seb (Klubi)
Homegrove (Further)

weblogo.png
Choonin kolmansia syntymäpäiviä vietetään valkoisissa tunnelmissa. Kolmella areenalla tarjolla katsaus tämän päivän kuuminta klubimusiikkia, trancen, housen ja teknon saralta. Perinteiseen tapaan ensimmäisille vieraille tarjolla syötävää ja juotavaa. Muistathan pistää valkoista päällesi!

11.10.2008 - klubi, humalistonkatu 8, turku

gareth.jpg
Gareth Emery - Five AM Records, UK | www.garethemery.com
Vappuna keikkansa harmillisesti perumaan joutunut Gareth Emery saapuu choonin pääesiintyjäksi. Huimassa nosteessa oleva Emery on viimeisen vuoden aikana vakiinnuttanut paikkansa maailman kärkidj:tten joukossa, tehden mm. Essential Mixin ja julkaisemalla monia superhittejä, jotka järjestään kohoavat listojen kärkeen. Hyvin omintakeinen groovaava trance toimii takuuvarmasti hienosti Klubin PA:sta. Tätä ei kannata jättää väliin!

orkidea.jpg
Orkidea - Unity | www.djorkidea.com
Puolen vuoden keikkataukoa viettänyt Orkidea palaa tositoimiin ensimmäistä kertaa choonissa! Suomen ehdottomasti suosituin dj on lomansa aikana kerännyt energiaa ja intoa, joten odotettavissa on varmasti yksi parhaista seteistä joita mieheltä on koskaan kuultu! Orkidea soittaa tällä kertaa ensimmäisenä, pitkän lämmittelysetin, joten luvassa hieman housempaa settiä.

jussi.jpg
Jussi Soro LIVE - choon! | www.jussis.info
Choonin resident dj Jussi Sorolta on tarjolla todella harvinaista herkkua. Ensimmäinen laptop-live näkee päivänvalonsa täällä, seuraavaa joudutaan varmasti odottamaan vuosia tämän jälkeen. Kesän aikana Jussi on ollut todella kiireinen tehdessään remixejä mm. Alter Ego- ja Finity-labeleille. Luvassa nopeaa Discover-henkistä trancea, uutta ja vanhaa uusina versioina!

flight.jpg
Flight - Romance | www.djflight.com
Tamperelainen dj Flight saapuu keskikerroksen pääesiintyjäksi. Viimeaikoina runsaasti omaa tuotantoaan tehnyt Flight tunnetaan groovaavasta house-soundistaan. Flightin tuotantoa julkaistaan lähitulevaisuudessa muun muassa Direct Drive- ja Danceteria-labeilla, jossa julkaistava "Sangria" myös voitti Pete Tongin "Fast Trax" kisan keväällä.

nenna.jpg
Nenna - SaloUG
Pitkän linjan klubinaama ja choonin promoottori nenna on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Suomen vakuuttavimmista minimal- ja tech house dj:stä. Musiikin taikasanoina toimii synkkä ja häiriintynyt, luvassa on taatusti nyrjähtänyttä soundia jossa bassolinjat vetävät settiä eteenpäin junan lailla.

seb.jpg
Seb - Klubi | www.djseb.com
Keskikerroksen housepuolen korkkaa vanhan koulun dj Seb. Luvassa progea, housea ja todella erikoisia levyvalintoja yli kymmenvuotisen dj-uran ajalta.

homegrove.jpg
Homegrove - Further | 6 hour chillout and alternative set
Todella laajan musiikkimaun omistava Homegrove soittaa tämänkertaisen chill-out setin Kolossa. Luvassa alternative rockia, heviä, kasarisoundia, elektropoppia ja oikeastaan ihan mitä vain hyvää musiikkia vuosien varrelta.

lights: Lj Otto (Klubi) & Lj Tricolor (choon!)
visuals: Vj JayFish (choon!) & Vj Kant1

Main arena:
22.00 - 00.45 Orkidea (Unity)
00.45 - 02.45 Gareth Emery (Five AM)
02.45 - 03.30 Jussi Soro LIVE (Resident)

Deep arena:
22.00 - 24.00 Seb (Klubi)
24.00 - 01.30 Nenna (Salo UG)
01.30 - 03.30 Flight (Romance)

Chill-out:
22.00 - 03.30 Homegrove (Further)

date - 11.10.2008 / 22.00 - 04.00
venue - klubi, turku
age limit - 18 years
tickets - advance 10 + booking fee | from door 12 / members 10
dresscode - white

advance ticket outlets:
Tiketti (www.tiketti.fi)
Kasiraita (Eerikinkatu 8, Turku)
Levykauppa ÄX (Eerikinkatu 2, Turku)

in association with:
Tundra Illustration
Studio25
Clipp
KLF