F U X X. - Broken Beats Special w/ INFEKTO -

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
Nightlife, Lahti  
breaks, drum'n'bass, elektro, house, jotain

INFEKTO
BATES (Special Drum'n'Bass set)
MIXNOT & RAZOR (Ultimate turntablism show)
DRUMHEAD & BIG MISTAKE (Special Breaks set)

fuxxbb.png

5.9.2008 NightLife, Vapaudenkatu 24, Lahti

infekto.png

Infekto (Riku Pentti) on suomalaisen breakbeatin pioneerejä vuodesta 1994 lähtien. Hän on ollut mukana perustamassa legendaarista Pyssy -labelia ja tuotantolistalta löytyy mm. Skillsters, Bomfunk MC's, Rico Tubbs...

Mitä tulee soittamiseen, Infekto on mies paikallaan. Miehen seteissä kuullaan laaja selektio rikkobiittejä funkista, hiphopista, drum'n'bassista ja housesta, kaikki miksattuna yhteen huipputaitavasti skrätseillä höystettynä.

Inhekton hiljattain julkaistu esikoisalbumi "Occam's Razor" on saanut kansainvälistä huomiota ja biisit ovat pyörineet euroopan tanssilistoilla sekä eri deejiiden soittamana.



bates.png

Vanhanliiton klubijäärä Bates on mies monen tapahtuman takana. Fuxxeissa "beitsi" tulee tykittämään ärhäkän drum'n'bass setin samalla kun pyrkii väistelemään lavalle lenteleviä pikkupöxyjä.



mr.png

Mixnot ja Razor tulevat edustamaan nuoremman polven lahtelaista osaamista. Kirjoitushetkellä ei vielä tarkalleen tiedetä mitä setti pitää sisällään mutta luvassa on ainakin maanista rähläystä ja kikkailua.



dnm.png

FINRG:n häiriköt ja 2/4 Carbon Basedista on vanhoilla päivillään sekaantuneet breiksikuvioihin ja jälki on taatusti taattua. Bissenhuuruista ryykellystä on siis luvassa ja kaiken heilumisen välissä retkut yrittää vielä soittaa levyjäkin. Tästä vielä kuullaan jälkeenpäin.

Timetable:
22.00 Mixnot & Razor
23.30 Big Mistake & Drumhead
01:00 Infekto
02:30 Bates
03:30 End