SoulCircus

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20  
Cafe Carusel, Helsinki  
breaks, chill, disco, house, urban, reggae, soul

ECHOSYSTEM live!
SUPER JANNE live!
DJ Svengali
DJ Hank Holiday
DJ Matti Nives
DJ Hesh
DJ Kiilo


Lauantaina 19. heinäkuuta 2008
- 2 eri lavaa (terassi ja klubi)


@ Café Carusel (Merisatamanranta 10, Eira) - K20
klo 18-21 vapaapääsy, 21-03, 8 €
- kolmosen ratikkapysäkille n. 300 m.
- DJ:t soittavat myös terassilla!

Meren äärellä sijaitsevassa Cafe Carusellissa starttaa Soul Circus –klubi. Nimensä mukaisesti klubi tarjoaa kattauksen sielukkainta rytmimusiikkia hip hopista ja reggaesta brassifunkkiin.

ECHOSYSTEM on 7-henkinen helsinkiläisorkesteri, joka soittaa tanssittavaa brasilialaishenkistä funkia. Yhtyeen musiikissa brasilialainen traditio yhdistyy tuoreella tavalla jazziin, funkiin ja tämän hetken klubimusiikkiin. Vuonna 2001 perustettu Echosystem koostuu energisistä ja taitavista soittajista, joilla on lavakarismaa. Saksofonin ja huilun värikkäät soolot sekä loistavan laulajan portugalinkieliset sanoitukset tekevät yhtyeen groovesta ainutlaatuisen. Orkesterin sieluntuote vaihtelee tyylikkäästä latinjazzista hektiseen breakbeatiin. Brasilialaisten artistien lisäksi soitossa kuuluu vaikutteita mm.4Herolta sekä The Cinematic Orchestralta. Echosystem on esiintynyt mm. Porijazzeilla, Faces-festivaaleilla sekä Jazz-Espalla, ja keikkailee aktiivisesti klubeilla. Debyyttialbumi Madaga julkaistiin tammikuussa 2007.

SUPER JANNE on tehnyt monenlaista musiikkia ja tekee edelleen. Janne tunnetaan mm. Henkselit julkaisustaan. Albumi on vielä narulla kuivumassa, luultavasti uusien ideoitten runsauden takia, sillä paljon uusia rap-biisejä on syntynyt ja niitä tullaan myös täällä kuulemaan!

Levyjä pyörittää Ghettoblasterin toinen puolikas DJ SVENGALI reggae-painoitteisella setillään sekä Somethin' Else -klubin MATTI NIVES jolta on odotettavissa brassihenkistä tunnelmointia. Lauteilla myös Propleemasta tunnetut DJ KIILO ja DJ HESH, joiden soitossa on sekoitus tanssittavaa hiphopia, funkia, bossanovaa ja elektronista musiikkia. HANK HOLIDAY on kovista miksauksistaan tunnettu hiphop-DJ joka tällä kertaa keskittyy ysärimeininkiin.

Soitto alkaa klo 18:00 alkaen terassilla ja on pääsymaksuton klo 21:00 asti, jolloin levyt pyörivät myös sisätiloissa. Livet alkavat puoliltaöin!

http://www.echosystem.fi
http://www.myspace.com/echosystem
http://www.myspace.com/superjanne
http://www.myspace.com/supersvengali
http://www.myspace.com/kilautus
http://www.myspace.com/hanskicrack
http://www.myspace.com/heikkituisku
http://www.myspace.com/mattinives