FREEDOM BAR presents STEVE BUG (DE), SASSE & LIL' TONY

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18   www.myspace.com/…/freedombarhelsinki  
Kuudeslinja, Helsinki  
, house, techno, jotain

STEVE BUG (Pokerflat, Berlin), Sasse (Mood Music, Berlin) & Lil' Tony (Versatile)

Steve Bug saapuu Helsinkiin

Saksalainen klubi-DJ Steve Bug saapuu tanssittamaan kansaa house ja tekno musiikkinsa teholla.

Monipuolisella ja vivahteikkaalla musiikillaan kehuja kerännyt Steve Bug aloitti DJ-uransa Ibizan bileparatiisissa 1991. Aluksi hän soitti levyjä pienissä baareissa, minkä jälkeen hän sai tunnustusta taidoilleen ja lunasti paikkansa kotikaupunkinsa Bremenin vakituisena tiskijukkana. Pian Steve Bug pääsi esiintymään myös Love Parade -tapahtumaan Berliiniin, suureen elektronisen tanssimusiikin festivaaliin.

Steve Bug eli Stefan Brügesch julkaisi ensimmäisen teoksensa 1993. Levyn julkaisi Hampurilainen levy-yhtiö Superstition. Kolme vuotta myöhemmin Bug kuitenkin perusti oman levy-yhtiön Raw Elementsin, joka tosin jäi lyhytikäiseksi, ja 1999 Brügesch käynnisti nykyiset kaksi levy-yhtiötään, Poker flat ja Dessous. Levy-yhtiöitä on kaksi, koska Bug halusi lajitella tarkemmin eri musiikkityylit. Poker Flatin keskipiste on tanssilattioiden tekno-house ja Dessousin syvät house-rytmit.

Poker flat herätti maailmalla kiinnostusta, kun levy-yhtiön esikoiskappale Lover Boyn villitsi klubeja. Hittikappale oli hyvä pohja Bugin minimaalisen houselevyn The Other Day julkaisuun. Virallisesti Bug on julkaissut kuusi albumia, omaa musiikkia ja miksauksia. Hän on myös lyöttäytynyt yhteen muiden DJ:den kanssa ja julkaissut yhteistyössä syntyneitä teoksia. Nykyään maailmanlaajuisen DJ-keikkailunsa ohella levy-yhtiössä työskentely pitää Steve Bugin kiireisenä.

Steve Bugia pidetään Saksan elektronisen musiikin herrana, eikä suotta. Lähes 20 vuoden ura teknon ja housen parissa välittyy kuulijalle.

Steve Bug 6.7.2008 Freedom Bar, Kuudes linja (Helsinki)


steve_bug_cernobily.jpg