EARTHCORE

  From until   Tickets 5€  
Rajatila, Rajasaari, Helsinki  
acid, house, hard, industrial, techno, jotain

Gohai, RujoNic, Mikcore, Valovoima (live), Waily (live/dj), Xybo (live/dj), Zutsuu (live)

EARTHCORE - Underground hardcore techno:

GOHAI (Terrorcraft)
MIKCORE (Inkvisitio, Antenniosasto)
RUJONIC
VALOVOIMA live
WAILY live/dj (Mayhem, Terrorcraft)
XYBO live/dj
ZUTSUU live (Kovaydin Vastarinta)

Paikalle löydät:
http://aikataulut.ytv.fi/reittiopas/fi/?keya=Rautatieasema&a=19320&an=&keyb=Rajasaari&b=19519&bn=&hour=20&min=20&vm=1&day=26&month=07&year=2008&va=2&adv=


Alustavat soittoaikataulut:

21 VALOVOIMA live
22 GOHAI
23 XYBO live/dj
00 MIKCORE
01 WAILY live/dj
02 RUJONIC
03 ZUTSUU live
04 EARTHCORE CREW


GOHAI

Konemusiikin rankempia laineita tutkiskelevan Terrorcraft-kollektiivin jäsen. Ennakkoluulottoman ja laajan musiikkimaun omaavan Gohain äänimaailmat ovat suuntautuneet soittovuosien saatossa technon ja hardcoren eri osa-alueille.

Earthcoressa häneltä voi odottaa sykähdyttävää technoa hardgrooven, acidin sekä hard technon taajuuksilta.


MIKCORE

Mikcore on 29-vuotias kovan luokan veteraani-DJ, joka mielellään soittaa hollanti-gabberia, saksalaista speedcorea sekä muuta määrittelemätöntä aggressiivista konemusiikkia. Mikcore on myös tunnettu aikaisemmin nimellä Mikco, jonka käsialaa ovat olleet Inkvisitiot sekä Antenniosastot. Mikään ei ole muuttunut, paitsi nimi. Varaudu siis tanssittavaan sekä epätanssittavaan musiikkiin.


RUJONIC

Hardcorea laidasta laitaan soittava RujoNic keskittyy tällä kertaa darkcoren ja industrial hardcoren mustan puhuviin saundeihin.


VALOVOIMA

"Tutustuin ensi kerran hardcore technoon jo vuonna 1996. Kuitenkin viime vuosiin asti olin täysin tietämätön koko skenestä ja sen tapahtumista. Inkvisition Rantakäännytys vuonna 2005 oli käännekohta elämässäni koska silloin löysin epäkaupallisen hardcoren. En kuitenkaan etsinnöistä huolimatta löytänyt alatyyliä jollaista olisin halunnut itse kuulla, niinpä aloitin hardcoren tuottamisen kymmenen vuotta ensikosketukseni jälkeen, vuonna 2006. Tyylini Earthcoressa on acid ja industrial vaikutteista speedcorea noin 200-400 iskua minuutissa."


XYBO

90-luvun alusta lähtien levyjä soittaneena ja teknoa tuottaneena Xybo ei ole esiintyjä jota kuunnellessa tulisi mieleen huonot levyvalinnat tai sovitukset. Acidia, vanhaa kunnon frenchcorea, speedcorea ja tuoreita levyvalintoja siis luvassa tälläkin kertaa Earthcoressa!


ZUTSUU

Zutsuu eli Tuomas Kinnunen on tuottanut hardcore vuodesta 2003 lähtien. Zutsuun tyylissä on industrial hardcore, Keski-Eurooppa trancecore sekä break- ja speedcore vaikutteita.

http://zutsuu.kovaydin.net/