Fusion Drive presents: FALLOUT 2

  From until  
UG, Helsinki  
, chill, drum'n'bass, hard, house, psy, techno

Aegonox [Goa, Entropy], Epyx & Cyrez live [FINRG], Genki [Exogenic], Indigo live/dj set [Sininen], NextAce [Absinth], Sir Paramount & Keskiyön Keisari [Fusion Drive], Tres [Antenniosasto, Rauta], Tyranoid/Strongstream live [Fusion Drive, Kreatrix], Soma, Vuori


Strontium-90: puoliintumisaika 29 vuotta.
Cesium-137: puoliintumisaika 30 vuotta.
Technetium-99: puoliintumisaika 211 000 vuotta.

Ydinlaskeuma jatkuu. Oletko elossa?

Syvälle maankuoreen on louhittu turvapaikka, jossa soihdut yhä palavat. Generaattorit yskivät virtaa, jottei hiljaisuus laskeutuisi. Musiikki kiertää kehän genrekartalla ja kivinen reaktori fuusioi biitit puhtaaksi energiaksi.


hr.gif

Matkaoppaina:

aegonox.gif
Aegonox
[Goa, Entropy]

Golem eli Aegonox osti ensimmäisen goa trance -levynsä vuonna 1996, ja siitä asti musiikkityyli on pysynyt samoilla linjoilla. Terävät, voimakkaat full-on bassolinjat suorastaan pakottavat kehon tanssimaan, vaikka aivot haluaisivat tehdä muuta. Seteissä on usein paljon melodioita, klassisia instrumentteja ja videopelisointuja, etenkin jos Aegonox soittaa bileiden loppupuolella. Toisinaan performanssit ovat teknompia, darkimpia tai progressiivisempia. Suomen lisäksi mies on keikkaillut Japanissa ja Hollannissa.


epyxCyrez.gif
Epyx & Cyrez LIVE
[FINRG]

Epyx & Cyrez ovat UK hardcoren omalaatuinen parivaljakko. He ovat tehneet yhdessä musiikkia varhaisesta teini-iästä ja päämäärä on kirkas. Kaksikko haluaa luoda uuden soundin. Ennakkoluulottomassa hard dancessa on juonteita muun muassa goasta, gabberista, drum 'n bassista ja industrialista.

”Olemme kaksi kaveria, joilla on erilaiset musiikkimaut ja omat ajatuksensa säveltämisestä, mutta se on meidän vahvuutemme. Soundi, joka syntyy yhteistyössä, yllättää myös meidät kerta toisensa jälkeen hyvällä tavalla. Uskomme, että juuri se saa meidät kuulostamaan tuoreelta ja uniikilta.”

Epyxin & Cyrezin tuotantoa on kuultu Electronica Exposedin, FINRG:n ja Kreatrixin julkaisuilla.

http://www.epyxcyrez.com


genki.gif
Genki
[Exogenic]

Genki heittäytyi UG-bileiden maailmaan 1993, vain 17-vuotiaana. Hän soitti psyken ja industrialin varhaisia muotoja alkuaikojen tehdashalli- ja metsäbileissä. Puolen vuoden visiitti Australiaan 1998 oli artistille käännekohta. Paikalliset dj:t rakensivat settejä, joissa eri tyylisuunnat kohtasivat.

Nykyisin Genkin setit polveilevat hardcore breakbeatin, housen, psytrancen ja drum ’n bassin äänimaisemissa. Tyylit lomittuvat eheäksi kokonaisuudeksi, joka virtaa odottamattomiin suuntiin. Ei genrejä, ei rajoja, vain puhdasta vahvaa musiikkia.

Genki on tuttu esiintyjä ympäri Suomen, ja lisäksi hän on keikkaillut muun muassa Australiassa, Ranskassa, Japanissa, Ruotsissa ja Saksassa.


indigo.gif
Indigo LIVE/DJ
[Sininen]

Indigo on hypnotisoinut maagisilla rytmeillään pahaa-aavistamattomia mieliä vuodesta 1996. Fallout 2:ssa Indigo soittaa yhdistetyn Live/DJ-setin tummaa ja tribaalia teknoa - luvassa on siis koukuttava setti elävää ja kuollutta musiikkia.

http://indigo.sininen.piste.org


nextace.gif
Nextace
[Absinth]

NextAce tekee tutkimusmatkoja psyken ja rankemman soundin välisessä maastossa. Hänen dark psy -settinsä iskevät synkkiä, hypnoottisia rytmejä, jotka pitävät tanssilattian liikkeessä. NextAce on nouseva artisti, jolla riittää vientiä ympäri Suomen. Hän on niittänyt mainetta muun muassa Laserpointin ja Furyn dj-kilpailuissa.

spkk.gif
Sir Paramount & Keskiyön Keisari
[Fusion Drive]

Sir Paramount saa seurakseen tämän vuoden Falloutiin toisen progressiviisen housen aatelisen, Keskiyön Keisarin. Kaksikko on kevään ajan tehnyt tuhojaan klubipuolella, eikä meno laannu maan alle matkatessa. Luvassa on tutusti vahvojen bassolinjojen saattelemaa housea, vaikka soundi on tällä kertaa teknompi kuin mitä kaksikolta on totuttu kuulemaan.

tres.gif
Tres
[Antenniosasto, Rauta]

Yli kymmenen vuotta teknoa ja hardcorea milloin milläkin (enemmän tai vähemmän surkuhupaisalla) salanimellä soittanut Tres, tuo Rauta-klubin, Antenniosaston, Inkivisition ja Salamurharyhmän monivaikuttaja, on palannut perusasioiden äärelle – tinkimättömään teknoon.

Kesän teknomanifesti kuuluukin: "Teknosetin on oltava henkinen matka: sisäinen seikkailu rytmin ja riisutun monotonisen sävelilmaisun kuljettamana. Kaikki muu on pintapuolista yleisön kosiskelua. Musiikin on oltava julmalla tavalla hellää, jotta se vapauttaisi tästä hetkestä. Sen on vietävä uusiin paikkoihin, mutta myös kannettava kuulijansa. Lempeästi mutta lujasti johdatettava tanssiin, matkalle kauas ja takaisin."


tyranoidStrongstream.gif
Tyranoid/Strongstream LIVE
[Fusion Drive, Kreatrix]

Tyranoid/Strongstream -duon musiikillinen tausta löytyy metallista ja industrialista, mikä kuuluu kaksikon impulsiivisessa hard dancessa. Duo ottaa musiikkiinsa vaikutteita monista genreistä sekä elokuvien ja tietokonepelien äänimaailmoista. Energinen lavashow ei jätä kylmäksi!

http://www.tyranoid.net



Soittoaikataulu:

2200-2330 Sir Paramount b2b Keskiyön Keisari
2330-0100 Tres
0100-0230 Indigo Live/DJ set
0230-0330 Tyranoid/Strongstream Live
0330-0430 Epyx & Cyrez Live
0430-0600 Genki
0600-0700 NextAce
0700-0800 Aegonox

Indigon isännöimässä ulko-chilloutissa soittavat myös Genki, Soma ja Vuori.

hr.gif
Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä Fusion Driven profiilista yksityisviestillä/kommentilla.

Flyerin alkuperäisgrafiikka © Natiq Aghayev