SLAM IT w/ COTTI (UK) & L-WIZ (SWE)

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18  
Redrum, Helsinki   Show map  
breaks, house, drum'n'bass, elektro, garage, urban, reggae, soul,

COTTI (UK)
L-WIZ (SWE)

+ RESIDENTS : TES LA ROK & DEAD-O

f_dubinfusionm_1f7b808.jpg

Tällä kertaa Slam It! tuo redrumiin suoraan Etelä-Lontoon Brixtonista tuottaja/dj:n COTTIN!!

Cotti aloitti 2000-luvun alkupuolella grime-tuottajana sekä MC:nä, ja onkin sittemmin ollut monessa mukana, sekä tehnyt yhteistyötä mm. Jammerin, Skreamin, Plasticianin, Roll Deepin, Doctorin, Kromestarin ja monien muiden Lontoon grime- ja dubstep-skenen nimien kanssa.

Cotti on vaikuttanut myös Lontoon maineikkaimmalla piraattiradioasemalla, RINSE FM:llä, jonka kautta hänen musiikkinsa on herättänyt paljon mielenkiintoa, ja myöhemmin kantanut miehen nimen myös monien tapahtumien line-uppeihin. (mm. DMZ, Platform 1, Exodus..)

Ahkerana tuottajana tunnettu Cotti on tehnyt tuhojaan jo pitkään, eikä loppua näy.
Vuoden 2007 aikana häneltä kuultiin paljon kovia julkaisuja, kuten "I Don't Give A Dub", Box Of Dub - kokoelmalle päätynyt "Let Go Me Shirt!", sekä ehdottomasti yksi viime vuoden anthemeista, Cluekidin kanssa tuotettu "Sensi Dub". Kaksikko ylläpitää myös "-30" - levylabelia, jonka alla he julkaisevat pääsasiassa omaa materiaaliaan.

Tulevaisuus näyttää Cottin kohdalla tuotteliaalta, ja musiikin lisäksi henkiin on
herännyt myös hänen oma labeli nimeltä "Bass Face" jonka alla on julkaistu tähän
mennessä Kromestarin kanssa yhteistyöstetty "Mozart 3000" sekä paaaaljon hehkutusta ja reloadeja kerännyt "Calm Down" jossa vokaaleissa on grime-MC Doctor. Uusimpiin tuotoksiin kuuluu myös Jammerin kanssa tehty "Dem Man Fi Know" jossa yhdistyy Grimen ja Dubstepin äänimaailmat ja energiat, sekä myös Cotti itse mikissä.

Erikoisvieraana paikalla myös L-Wiz... Mies joka ei enään esittelyjä kaipaa

http://www.myspace.com/cot4n