Club 96's Most Wanted volume 2 - Muffler & Alijas

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Club 96, Kajaani  
drum'n'bass, house, jotain

Alijas
Muffler


Club 96's Most Wanted volume 2!

DJ Muffler - Renegade, SighCo
DJ Alijas Dyyni Club Passoa
lauantai 10.5. Club 96, Kajaani
22-04, 5e - K18


PAM! Lauantaina 10.5.2008 Club 96:ssa on jälleen kerran luvassa jotain hienoa. Most Wanted jatkaa vaihtoehtoisen musiikin tarjoamisen radion soittolistojen sijasta ja kokoaa jälleen katon alle illan parhaat DJ:t satojen kilometrien säteellä. Nyt jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin.

Muffler ei ole kirkas tähti pelkästään suomalaisen drum’n’bass –skenen kuka-on-kuka –listassa, vaan on suuresti noteerattu tekijä myös kansainvälisissä yhteyksissä. Hän on yksi harvoja tuottajia maailmassa, joka on saanut omia julkaisujaan lähes kaikille suurimmille ja parhaimmille dnb-levy-yhtiöille; mukaan lukien Moving Shadow, Hospital, DSCI4, Commercial Suicide, Formation, Frequency, Urban Takeover ja hänen omalla Sighco Recordingsillä. Tähän päivään mennessä Muffler on julkaissut yli 50 vinyylisingleä, kaksi CD-albumia sekä ollut mukana monella kokoelmalevyllä. Mufflerin kappaleet saavatkin jatkuvasti soittoa dnb:n suurimmilta nimiltä, kuten Pendulumilta… Ja miehelle riittää kysyntää jatkuvasti muuallakin, vain pari päivää ennen Kajaania hän soittaa Prahassa!

Maailmanluokan tuottamistaitojensa lisäksi myös Mufflerin DJ-setit ovat myös vertaansa vailla. Kosmisten ja silmää nopeampien doubledrop-miksausten lisäksi Muffler on myös kuulu siitä, että hänen levypakistaan löytyy aina uusimpia raitoja niin itseltään kuin muiltakin, unohtamatta päräyttävimpiä dubplateja.
Muffler soittaa jatkuvasti ympäri maailmaa eri klubeilla ja festivaaleilla: Englannissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa, Saksassa, Espanjassa, Venäjällä, Itävallassa, Sveitsissä, Norjassa, Puolassa, Ranskassa… ja lista vain jatkuu.

Alkuillan tanssilattiaa kuumottaa Dj Alijas. Alijas on pitkänlinjan DJ, joka on soittanut urallaan jo lähes tuhat keikkaa suomalaisilla klubeilla ja yökerhoissa. Club Passoan pitkäaikaisena vakio-DJ:nä hän tietää millä väen saa tanssimaan ja pidettyä tanssilattialla koko illan. Lattari- ja discohousea, sekä niiden joukkoon electrompaa soundia yhdistelevän Alijaksen klubi-levylaukusta löytyy takuuvarmoja floorfillereita ja viimeisimpiä uutuuksia.

Tule ajoissa!

Club 96’s Most Wanted – Konemusiikin turvapaikka Kajaanissa – Playing the music others won’t play!