SPRING JAM ´08

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.rannikeisarit.fi/…/springjam  
Dubrovnik Lounge & Lobby , Corona baarin alakerrassa, Helsinki  
urban, r'n'b

Live: Konvehdinmussuttajat & Saurus! Levyjä pyörittää DJ Joas & DJ Peedee

UUSI BAEWA NAGI WALON!

Tapahtuman esiintyjä- ja DJ line up painottuu kotimaisen rytmi- ja puhemusiikin ympärille. Livenä esiintyy Konvehdinmussuttajat sekä Saurus. Levymusiikista vastaavat DJ Joas ja DJ Peedee.

Konvehdinmussuttajat on helsinkiläinen rap-duo, joka muodostuu kaksikosta Aave & Säkki. Kaksikko ansaitsi kannuksensa Itä-Helsingistä ponnistaneessa Memmy Posse -yhtyeessä, joka ei esittelyjä kaipaa. Mussuttajat kantoivat oman kortensa kekoon vuoden 2007 hienolle levyvuodelle, julkaisemalla syyskuussa esikoisalbuminsa Älä mussuta!, jolta erityisesti raita "Älä lyö naamaan" on ollut kovassa soitossa muun muassa Basson taajuuksilla. Konvehdinmussuttujat on erityisen kovan livepumpun maineessa.

http://www.konvehdinmussuttajat.com/
http://www.myspace.com/konvehdinmussuttajat

Espoolainen rap-kaksikko Saurus julkaisi 26.10.2007 kiitellyn kolmannen albuminsa Son Dynyy, Fjuu Recordsin suojissa.
Yhtye on niittänyt uutusalbuminsa kappaleilla mainetta muun muassa Bassoradion Top30 listalla, jonka kärkisijan se valloitti Snappmusaa raidallaan joulukuussa ja tällä hetkellä listalla keikkuu kappale nimeltä Lucy Dunessa. Levyn avausraita "Ei tee lastenlauluja" julkaistiin keväällä 2007 Monsp Recordsin Mestarisoundi - Soundcheck 2007 -kokoelmalla.

http://www.myspace.com/seonsaurus

Levyjä soittavat pitkin iltaa DJ Joas sekä DJ Peedee.
DJ-kaksikko on muun muassa pyöritänyt vuodesta 2002 Lämpöä-Club -tapahtumia sekä soittanut lukuisissa yksityisissä ja julkisissa kesteissä.

"STRAIGHT RAP, RNB & SOUL. EI HUONOA MUSAA. PELKKÄÄ VITUN HYVÄÄ MUSAA!!!"

http://www.myspace.com/lampoa
http://www.myspace.com/djjoas
http://www.myspace.com/pdlyhtyi