Club Therapy - The Rhythm Of Summer

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.clubtherapy.info  
Club HTC, Oulu  
, disco, elektro, house, trance, soul

Vertigo
Lank
Gateway

14.6.2008 Club Therapy - The Rhythm Of Summer @ Club HTC, Oulu

Come and receive your therapy!

Club Therapy on pelkästään housemusiikkiin keskittyvä Oulun uusitussa Club HTC:ssä järjestettävä klubi-ilta. Club Therapyssä kuulet ennen kaikkea Pohjois-Suomen tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia housejukkia, mutta myös Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat soittajat vierailevat klubillamme. Club Therapy on klubi-ilta hyvän housemusiikin ystäville, kaikki housen alalajit kuuluvat ohjelmistoomme. Hyvää tanssittavaa musiikkia, laadukasta levyjensoittoa, hyvä äänentoisto, edulliset juomat ja hieno intiimi klubitila - Club Therapystä löytyy nämä kaikki. Tervetuloa tutustumaan Oulun klubi-iltojen tuoreen piristävään tulokkaaseen!

Paikka: Club HTC (Uusikatu 22, Oulu) http://www.clubhtc.fi/
Aika: Lauantai 14.6.2008 22-04
Ikäraja: 18
Liput: 5e sis. eteispalvelun (Ennen 23.00 sisään pelkän narikan hinnalla!)

DJ:t

Vertigo (Diiva UG, Turku)

Lank (Diiva UG, Turku)

Gateway (Club Therapy, Oulu)

Club Therapy tarjoaa kevätkauden päättäjäisissään tuhdin annoksen Turkulaista house-osaamista. DJ:t Vertigo ja Lank järjestävät suosittuja Diiva UG- ja Superfint-bileitä Turussa. Vertigo toimii myös RMJ-festivaalin Dance Factory-lavan järjestelijänä ja on soittanut jo vuosituhannen alussa mm. Koneistossa sekä useaan kertaan Sun Dance Music Festival-tapahtumassa Virossa. Hänen DJ-keikoistaan on saatu nauttia myös mm. Ruotsissa, Latviassa ja Venäjällä. Lank tunnetaan monipuolisista houseseteistä jossa yhdistyvät housen lukuisat alagenret. Lank on soittanut levyjä vuodesta 1999 lähtien ja on päässyt soittanut useiden suomalaisten laatuklubien lisäksi mm. Monday Barin tapahtumassa Ruotsissa. Yhdessä Vertigo ja Lank ovat järjestäneet Diiva UG-tapahtuman myös Latvian pääkaupungissa Riikassa. Club Therapyssä Diiva UG:n kaksikko näyttää miten housea pitää soittaa: monipuolisesti, iloisesti ja rennosti. Illan lämmittelysoundit takaa residenttimme Gateway. Tervetuloa juhlimaan Club Therapyn kevätkauden lopettajaisia laatuhousen tahdeissa!

Käy tutustumassa Club Therapyn nettisivuihin. Sieltä löydät jokaisen tapahtuman kohdalla vaihtuvia klubimme soundia esitteleviä promomiksauksia sekä residentiltämme että vierailijoiltamme. Voit myös liittyä postituslistallemme jota kautta tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Sivujemme kautta voit myös lähettää palautetta toimintaamme koskien.

http://www.clubtherapy.info
http://www.djvertigo.info/ <- Vertigo
http://www.myspace.com/deejaylank <- Lank
http://www.myspace.com/djgateway_fin <- Gateway

Club Therapy - The one and only houseclub in Oulu

Tulevan lauantain soitto-ajat:

22.00-00.00
DJ Gateway [Club Therapy resident]

00.00-03.30+
DJ's Vertigo & Lank [Diiva UG, Turku]

Vertigo ja Lank soittavat illan läpi välillä omia lyhyitä settejä soitellen ja välillä rehellisenä b2b-settinä. Menevää tanssirytmiä luvassa alusta loppuun. Gatewayn lämppärisetissä luvassa kesäisen melodisia rytmituotoksia, kannattaa tulla heti alkuun. Muistathan että ennen 23.00 sisään pääsee pelkän narikan hinnalla. Tervetuloa Terapiaan!