Club Therapy - The Groove

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.clubtherapy.info  
Club HTC, Oulu  
, disco, house, trance, techno

Skasi
Gateway

1.3.2008 Club Therapy - The Groove @ Club HTC, Oulu

Come and receive your therapy!

Club Therapy on pelkästään housemusiikkiin keskittyvä Oulun uusitussa Club HTC:ssä järjestettävä klubi-ilta. Club Therapyssä kuulet ennen kaikkea Pohjois-Suomen tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia housejukkia, mutta myös Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat soittajat vierailevat klubillamme. Club Therapy on klubi-ilta hyvän housemusiikin ystäville, kaikki housen alalajit kuuluvat ohjelmistoomme. Hyvää tanssittavaa musiikkia, laadukasta levyjensoittoa, hyvä äänentoisto, edulliset juomat ja hieno intiimi klubitila - Club Therapystä löytyy nämä kaikki. Tervetuloa tutustumaan Oulun klubi-iltojen tuoreen piristävään tulokkaaseen!

Paikka: Club HTC (Uusikatu 22, Oulu) http://www.clubhtc.fi/
Aika: Lauantai 1.3.2008 22-04
Ikäraja: 18
Liput: 5e + eteispalvelu

DJ:t

Skasi (The Masters of The Universe, Hki)

Gateway (Club Therapy, Oulu)

Maaliskuun Club Therapyyn olemme kutsuneet vieraaksi DJ Skasin Helsingistä. Skasi on aloittanut klubikeikkailun vuoden 2005 kesällä. Lyhyessä ajassa hän on onnistunut luomaan oman uniikin soundinsa joka ulottuu syvistä vokaalihouseista uusimpiin elektrohouse-hitteihin asti. Skasin soittoa kuvaa erinomaisesti fraasi 'ass-shakin-house', jota hän toteuttaa housen syvintä sielua ja tanssivaa yleisöä unohtamatta. Illan lämmittelyt ja lopetus hoituvat residenttimme Gatewayn toimesta. Tule ja liikuta itseäsi Club Therapyn tahtiin!

Käy tutustumassa Club Therapyn nettisivuihin. Sieltä löydät jokaisen tapahtuman kohdalla vaihtuvia klubimme soundia esitteleviä promomiksauksia sekä residentiltämme että vierailijoiltamme. Voit myös liittyä postituslistallemme jota kautta tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Sivujemme kautta voit myös lähettää palautetta toimintaamme koskien.

http://www.clubtherapy.info
http://www.themastersoftheuniverse.com/skasi/ <- Skasi
http://www.myspace.com/djgateway_fin <- Gateway

Club Therapy - The one and only houseclub in Oulu

PS. Club Therapyn kevätkauden 2008 tulevat illat: La 19.4.2008, La 17.5.2008 ja La 14.6.2008

Lauantain Terapian aikataulu:

22.00-23.30
Gateway (Minimal techno with The Groove)

23.30-02.00
Skasi (From Jack to Electro)

02.00-03.30+
Gateway (Filtered Groove)