404

  From until   Tickets 10€   Age limit: 24   http://www.club404.info  
CUBA! bar und revolution, Helsinki  
house

Richard Reykjavik (404, ISLANTI), Jazzdealers (STOCKHOLM, RUOTSI)

Vanha kunnon 404-kerho palaa synnyinseuduilleen Cuba Cafén (entinen Mphis Erottaja) tiloihin ja tuo mukanaan osan vanhasta remmistä sekä kaikki vanhat fanit ja fanien fanit. Ohjelmassa tänä uutena vuotena on mm. suoraan Ruotsista taloon lennätetty Jazzdealers sekä Islannista "only gig of the year"-tyyppiselle eksklusiivikeikalle kanootilla paikalle soudettu Richard Reykjavik, joten skandinaavista tunnelmaa kyllä löytyy.

Musiikillisesti seikkaillaan jälleen tuttuun tapaan househtavissa vesissä, mutta totuuden nimissä lautasille vispataan sekaan kaikkea mikä kuulostaa ja tuoksuu hyvältä; ilmassa on siis laadun tuntua!

Tule, näe, koe, syö, juo tämä uskomaton avant-garde -pläjäys! Kaupoissa vain tämän yhden illan, takuupalautus ei mahdollista, eikä kerho korvaa välittömiä tai välillisiä kerhoillan ohi nukkumisesta koituvia ongelmia!

Ennakot myydään nyt.
Ennakkomyyntipisteet Tiketti www.tiketti.fi ja Cuba! bar und revolution www.cubacafe.fi joka aukeaa joka päivä viideltä ja on avoinna myöhempään erottajankatu 4sessa.