Fraktaali.

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://fraktaali.com/  
HTC, Oulu  
breaks, drum'n'bass, techno, jotain

Jaywink (Bass Hero, Helsinki)
Gök (Putoamisvaara, Tampere)
Stak (Putoamisvaara, Jyväskylä)
Safe Vodka (Fraktaali., Oulu)

Historian toinen Fraktaali. tuo tullessaan vieraita etelästä. Putoamisvaaran Gök ja Stak tuovat taatusti mielenkiintoisia soundeja tullessaan. Illan pääesiintyjäksi nousee mm. Bass Heroesista tuttu Jaywink. Hänen settinsä ei taatusti jätä ketään kylmäksi.

Jaywinkin (Bass Hero, Helsinki) DJ-ura alkoi jo vuonna 2000. Vuodesta 2004 hän on järjestänyt breaks/drum'n'bass iltoja Etelä-Suomessa Bass Heroes nimellä. Nykyään yksi projekteista on viikottainen Bass Heroes show NuBreaks-nettiradiossa.

Riippuen mielentilasta Jayn setissä on kovaa ja raskasta breaksia, kovinta drum'n'bassia tai downtempo-rikkobiittiä. Yksi asia on kuitenkin varma: hänen seteissään on bassoa ja paljon.

Gök (Putoamisvaara, Tampere) ja Stak (Putoamisvaara, Jyväskylä) ovat kiertäneet kevään ja kesän aikana Suomea etelästä Rovaniemelle asti Putoamisvaaran 5v-kiertueella. Epävirallisten jatkobileiden on tiedetty jatkuvan pitkälle aamuun asti.

Gökiltä on luvassa tuoreita dubstep-soundeja joista on kuultu esimakua mm. RTS Jyväskylä mix-tapella viime kesältä. Gökin on nähty tummuvan myös ennen settiään saunan eteiseen SNOOZECORE-style. Nähtäväksi jää kuinka Oulussa käy..

Stakilta on luvassa kokeellisia techno-soundeja. Linja on hieman rankempaa kuin RTS mixcd:llä, tanssittavuutta kuitenkaan unohtamatta.