Lick! 09.11.2007 with DJ Infekto @ NiteTrain, Rovaniemi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.sanmejor.com/lick  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, drum'n'bass, elektro, urban, house, trance, jotain

DJ Infekto (Tampere)
DJ Ismo L (Rovaniemi)
DJ Skasi (Oulu/Helsinki)

PE 09.11.2007 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI


Viime Lick!-keikallaan Infekto laittoi sellaiset bileet pystyyn, että kysyntä miekkosen uusintavisiitille on ollut erittäin kovaa. Infekto ei todellakaan jätä ketään kylmäksi omalla tarttuvalla ja monipuolisella soundillaan.



DJ INFEKTO:

[ Bomfunk MC's, Renegade, Skillsters ]

infekto_field_netti.jpg

DJ Infekto on Suomen tiukimpia tiskijukkia ja parhaita tuottajia. Hän on tuottanut Suomen ensimmäisen hip-hop albumin v. 2000 Skillsters-duossa, jonka jälkeen miekkosen osallistui Bomfunk MC's-yhtyeen kolmannen albumin tekemiseen. Nykyään Infekto tekee ajavaa breiksua sekä monipuolista jazzahtavampaa ja chillimpaa soundia.

Miehen Rovaniemen keikalla herkutellaan ensin rokkaavalla elektrolla ja breiksella jonka jälkeen laitetaan junkka-hanat auki eikä armoa ole luvassa. Booyaka!

www.myspace.com/djinfekto




DJ ISMO L:

[ Lick! Resident ]

ismo_bio2.jpg

Illan toinen artisti on Lick!-klubin residentti DJ Ismo L, joka on Pohjois-Suomen parhaimpia house-DJ:itä. Miehellä on takana oman Locomotive-klubin järkkääminen sekä residenttiys suositussa No:Status-klubissa. Ismo L pistää paikan kuumaksi omalla tiukalla elektro-soundillaan, tuoreilla klubijulkaisuilla sekä rokkaavalla tribaali-meiningillä.

Lick Residents Page



DJ SKASI:

[ Lick! Warm-up, Masters Of The Universe ]

skasi_netissa.jpg

Illan lämmittelystä vastaa nuori lupaus Pohjoisesta DJ-Skasi, joka on aloittanut Pohjois-Suomen bileskenen valloituksen. Miekkosen tavaramerkkinä on ass-shakin' house ja levylaukusta löytyy myös sielukasta vokaali-meininkiä sekä tuoretta electro-soundia. Must check!

Dj Skasi