[reiv:] palaa maan alle

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   http://www.reiv.fi  
Rose Garden, Helsinki

DJ Rok [Berlin]
Ness [Helsinki]
Indigo
3rd Cowboy

reiv_290907_a.jpg
[reiv:] avaa syyskautensa 29.9. Rose Gardenissa, jossa järjestämme jatkossa kuukausittaisia lauantaita. Ilta edustaa klubillemme paluuta juurilleen, siihen itseensä, pienempään ja ug:mpaan konseptiin. [reiv:] aloitti tuntemattomuudesta, ja on kolmessa vuodessa osoittanut olevansa yksi Suomen menestyneimmistä klubeista. Nyt on kuitenkin aika palata maan alle, mille alati yleisön toiveiden mukaan uudistuva Rose Garden tarjoaa loistavat puitteet. Tarkoituksena on tarjota yleisöllemme tiukin ja tanssilattialla rokkaavin sekoitus oldschool-soundia vanhaan Kerman tyyliin, lisäten nyt reseptiin ripaus myös uudempaa parhautta.

Pääesiintyjämme on siten Helsingin jo kahteen kertaan seteillään villinnyttänyt saksalaiskonkari DJ Rok. Rok on järkäle, Tresorin alkuperäinen residentti ja yksi Berliini-teknon pilareista, joka on DJ Hellin hyvänä ystävänä levyttänyt oman labelinsä lisäksi myös tämän Gigolo-levymerkille. Rokin raudanluja kokemus ja alati herkkä kyky aistia tanssilattian tunteet ja tarpeet nostaa hänet suosikkiesiintyjiemme kärkijoukkoon. Hänen lisäkseen pääsalissa residenttimme Ness soittaa oldschool acid house-lämmittelysetin, ja viimeistelee lopuksi illan moderniin näkemykseensä teknosta.

reiv020.jpg
Sivutilan pienempi muttei kuitenkaan vähäisempi huone tarjoaa Indigon
ja 3rd Cowboyn johdolla pääsalin vastapainoksi myös rauhallisemman vaihtoehdon nauttia musiikista, sillä nimenomaan musiikki on illan todellinen pääesiintyjä.

Avajaisten kunniaksi tarjoamme kaikille ennen kello 24 saapuville ilmaiset drinkit. Kannattaa tulla ajoissa, sillä juhlat alkavat toden teolla heti kymmeneltä.

Tule ja unohda itsesi – niin kuin silloin alussa.

______________________________________________
Sat 29.9.2007 | 22-04 | K20 | Rose Garden, Iso Roba 10
Presale 8 (Street Beat), doors 10 | www.reiv.fi
Free drink with entrance before midnight!


08.gif