Club Therapy - Second Session

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.clubtherapy.info  
Club HTC, Oulu  
, elektro, house, trance

CiD / Mashtronic
Gateway
Jimmy H

15.09.2007 Club Therapy - Second Session @ Club HTC, Oulu

Come and receive your therapy!

Club Therapy on uusi pelkästään housemusiikkiin keskittyvä Oulun uusitussa Club HTC:ssä järjestettävä klubi-ilta. Club Therapyssä kuulet ennen kaikkea Pohjois-Suomen tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia housejukkia, mutta myös Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat soittajat vierailevat klubillamme. Club Therapy on klubi-ilta hyvän housemusiikin ystäville, kaikki housen alalajit kuuluvat ohjelmistoomme. Hyvää tanssittavaa musiikkia, laadukasta levyjensoittoa, hyvä äänentoisto, edulliset juomat ja hieno intiimi klubitila - Club Therapystä löytyy nämä kaikki. Jos missasit erinomaisesti onnistuneen avajaisillan niin ei hätää, tässä tätä samaa herkkua tulee lisää. Tervetuloa tutustumaan Oulun klubi-iltojen tuoreen piristävään tulokkaaseen!

Paikka: Club HTC (Uusikatu 22, Oulu) http://www.clubhtc.fi/
Aika: Lauantai 15.09.2007 22-04
Ikäraja: 18
Liput: 5e + eteispalvelu

DJ:t

CiD / Mashtronic (DJ-set, Oulu)

Gateway (Club Therapy, Oulu)

Jimmy H (Oulu)

Elektronisen musiikin klubi Club Therapy pääsee yhä kovempaan vauhtiin elokuisten avajaistensa jälkeen jo syyskuussa. Pimeneviin iltoihin kuuluu tietysti mieltä lämmittävä housemusiikki jota tapahtumassa tarjoaa ympäri maailmaa säännöllisesti keikkaileva CiD Mashtronic-kokoonpanosta. Tämä modernin elektrohouse-soundin tuotantovelho on esiintynyt harvoin Oulussa mutta nyt hänelle tarjotaan Club Therapyssä paras mahdollinen soittoaika illan pääesiintyjänä. Illan toinen vierailija on Briteissä omaa klubiaan ennen Ouluun muuttamistaan pyörittänyt Jimmy H. Hän heittää deep house-painotteisen Suomen debyyttikeikkansa Club Therapyssä. Vierailijoiden välissä kuullaan jatkossakin tutuksi tulevaan tapaan klubin residenttiä Gatewaytä. Häneltä on tällä kertaa luvassa setti rauhallisemmasta rakentelusta kohti menevää Mashtronic-settiä.

Käy tutustumassa Club Therapyn nettisivuihin. Sieltä löydät jokaisen tapahtuman kohdalla vaihtuvia klubimme soundia esitteleviä promomiksauksia sekä residentiltämme että vierailijoiltamme. Voit myös liittyä postituslistallemme jota kautta tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Sivujemme kautta voit myös lähettää palautetta toimintaamme koskien.

http://www.clubtherapy.info
http://www.myspace.com/cidmashtronic <- CiD / Mashtronic
http://www.myspace.com/djgateway_fin <- Gateway
http://www.myspace.com/digression_jim <- Jimmy H

CiD / Mashtronic biografia: http://clubtherapy.info/Promotion/Mashtronic_biography.doc
Jimmy H biografia: http://clubtherapy.info/Promotion/Jimmy_H_biography.doc

Club Therapy - The one and only houseclub in Oulu

PS. Club Therapyn tulevat illat: 20.10.2007, 17.11.2007 ja 8.12.2007

Soitto-ajat lauantai-iltaan:

22.00-00.00 Jimmy H
00.00-01.30 Gateway
01.30-03.30 CiD / Mashtronic

Tervetuloa!