DAVID GILMOUR GIRLS @ MISF*TS

  From until   Tickets 8€   Age limit: 19   www.myspace.com/…/clubmisfits  
Redrum, Helsinki   Show map  
disco, elektro, jotain

DAVID GILMOUR GIRLS (Relish Rec.) LIVE!
Dj's Marko Makelove, Erkko & Kalleliini

TO 28/6

MISF*TS

Live: David Gilmour Girls (Relish)

Dj's Marko Makelove, Erkko & Kalleliini

Keväällä 2006 Helsingissä ja Jyrock-festivaaleilla vieraillut amsterdamilainen elektrotrio DAVID GILMOUR GIRLS palaa Suomeen ja esiintyy Redrumin uudella Misf*ts-klubilla kesäkuun 28. päivä. Illan levymusiikista vastaa klubin residentit dj't Makelove ja Erkko vieraineen.

Psykedeelista diskoa krautrock-vaikuttein soittavaa ja elektronisia elementtejä rockin muotokieleen yhdistelevää David Gilmour Girlsia on verrattu mm. Battlesin, Joakimin ja Emperor Machinen kaltaisiin artisteihin. Bändi on julkaissut kolme 12” singleä Headmanin omistamalla Relish-yhtiölle ja neljäs single ”Young Rats” sekä debyyttipitkäsoitto ”Vultures” julkaistaan tänä kesänä.

David Gilmour Girlsin kappaleista remix-versioita ovat tehneet lukuisat arvostetut elektroartistit kuten Rub´n´Tug, Timo Kaukolammen projekti Motiivi:Tuntematon sekä hiljattain suomessakin käynyt Punks Jump Up. Myös DGG on kunnostautunut remixien parissa, sillä yhtye on versioinut esimerkiksi legendaarista Roxy Musicia.

Toukokuun lopussa Redrumissa aloittanut Misf*ts-klubi täyttää jatkossa kaupungin tuoreimman tanssilattian parhailla indie- ja elektrohiteillä joka torstai. Kansainvälisiä nousevia bändejä nähdään klubin erikoisilloissa, jotka toteutetaan yhteistyössä Fullsteam Agencyn kanssa.

Kahdeksan euroa maksavien ennakkolippujen myynti on käynnissä Tiketin toimipisteissä.


@ REDRUM
Liput 8 EUR (sis. juoman)
22-04
TERVETULOA!!

www.myspace.com/davidgilmourgirls
www.relishrecordings.net/
www.myspace.com/clubmisfits
www.redrum.fi