choon! - elektrika

  From until   Tickets 9€   Age limit: 18  
Klubi, Turku  
elektro, house, techno, trance

Mr. A (Danceteria),
Juju (Aero),
Jussi Soro (Resident)

weblogo.png
tranceprogressive choons only

2.6.2007 - klubi, humalistonkatu 8, turku

mra.jpg
Mr. A - Danceteria | www.danceteriamusic.com
Kesäkuun chooneissa tarjoillaan kesäistä housea parhaalla mahdollisella tavalla, kun Mr A saapuu pitkästä aikaa Turkuun vieraaksi. Mr A on pitkän linjan dj-veteraani, jonka musiikillinen tyyli on kulkenut täyden kierroksen housesta teknon ja trancen kautta takaisin houseen. Nykyään Mr A tunnetaan myös omasta Danceteria-levymerkistään ja klubistaan. Matkan varrelta hänen selektioonsa on tarttunut parhaita elementtejä kaikista näistä musiikkityyleistä, ja luvassa onkin todellista grooven ilotulitusta tavalla jota Suomessa harvoin kuulee.

juju.jpg
Juju - Aero
Kesäkuun choonit käynnistää Turussa aivan liian harvoin vieraileva Juju. Nykyisin residenssiään Helsinkiläisellä Aero-klubilla pyörittävä Juju on ollut vakiovieras Suomen kovimmilla houseklubeilla jo usean vuoden ajan, ja hän on aiemmin hoitanut mm. legendaarisen Iglu-klubin residenssiä. Musiikkityylinä Jujulla on raastava ja kevyesti nyrjähtänyt electrohouse, joten illan alkuun on luvassa taatusti aimo annos moottorisahabassoa ja vortexia.

jussi.jpg
Jussi Soro - Resident, Alter Ego | www.jussis.info
Illan päättää perinteiseen tyyliin klubimme resident dj Jussi Soro. Tällä kertaa illan teeman mukaisesti Jussilta on luvassa hieman housempaa soundia, tietenkään unohtamatta kauniita trancemelodioita. Kesäfiilistä ja Ibiza-hittejä luvassa aamun tunteihin saakka.

lights: Lj Tricolor (choon!)
visuals: Vj JayFish (choon!)

date - 2.6.2007 / 21.00 - 03.00
place - klubi, turku
age limit - 18 years
tickets - advance 9 | from door 11 / 9 (members) prices include cloakroom service!
dresscode - flashy, sparky, electric

advance ticket outlets:
Kasiraita (Eerikinkatu 8, Turku)
Levykauppa ÄX (Eerikinkatu 2, Turku)

in association with:
ILSS
Studio25
Clipp
KLF