Casablanko: The Video Game

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.blanko.fi  
45 Special, Oulu  
breaks, drum'n'bass, hard, house, techno, trance, jotain

Takomo, Perttu Lindroos, Jussi Polet, Junkle, Tapp, Skasi, Breaque, Zankax

Blanko ry ja Farmind Ltd järjestävät:
Casablanko: The Video Game

Aika: Torstaina 19.4. 21 - 04
Paikka: 45 Special
Liput: 5, opiskelijakortilla 4


Esiintymässä:
Takomo (breaks/drum'n'bass/dubstep, Trans:verse, Helsinki)
Perttu Lindroos (live) (drum'n'bass, Frozen North, Helsinki)
Jussi Polet (trance/house, Oulu)
Tapp (hardstyle, PUG, Oulu)
Skasi (house, The Masters of the Universe, Oulu)
Junkle (progressive, :kaktus, Oulu)
Breaque (tech house, Tekno Örveltäjät, Oulu)
Zankax (indie/downtempo/hiphop, Oulu)

VJ Pixheli (Topseli, Oulu)

Casablanko tulee jälleen, mutta nyt suurempana kuin koskaan. Blanko ry ja Farmind Ltd tarjoavat konemusiikkia tällä kertaa kahdessa eri kerroksessa, joten kuunneltavaa löytyy moneen makuun.

Yläkerrassa tarjoillaan oululaisyleisölle harvinaisempaa matskua, kun lavalle nousevat Takomo, Perttu Lindroos sekä Jussi Polet. Alakerrassa on luvassa niin indietä, downtempoa, hip-hoppia, groovaavaa housea, kuin myös lopuksi rankemman musiikin ystäville hardstyleä! Myös paikan visuaalinen ilme on kunnossa, kun visuaaleista huolehtii VJ Pixheli.

Takomo koostuu kahdesta nuoresta helsinkiläisestä, Pekka Kokkosesta ja Otto Hassisesta. Alunperin he ottivat vaikutteita tummasta drum'n'bassista, mutta ovat nyttemmin siirtyneet teknon, dubstepin ja merkittävimpänä breaksin pariin. He ovat levyttäneet useilla levymerkeillä, tuoreimpana Trans:versella, yhdellä merkittävimmistä breakbeat-levymerkeistä. He esiintyvät myös säännöllisesti Breaks FM:n radioshowssa Bass Heroes.

Perttu Lindroos on ehkä paremmin tunnettu yhdessä Michael Diekmannin kanssa tekemästään teknoprojektista Virta. Heidän ensimmäinen EP:nsä, Countryside Crackheads, julkaistiin vuonna 2003 FAK Recordsilla. Nykyään Perttu Lindroos tekee paljon omaa tuotantoaan Virta-projektin ohella. Casablankossa Perttu tarjoaa nyt ainutkertaisen drum'n'bass livesetin! Tätä et kuule muualla.