Lick!

  From until   Tickets 3.50€   Age limit: 18  
Nite Train, Rovaniemi  
breaks, elektro, house, trance, jotain

Orkidea, Helsinki
San Mejor, Rovaniemi


PE 20.04.2007 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI


Mikä olisi paras lopetus kevään bilekaudelle kuin Suomen ehkä tunnetuimman DJ:n keikka Rovaniemellä? Viimeisestä Orkidean vierailusta on kuulunut jo yli 1,5 vuotta, joten illasta on varmasti tulossa ikimuistoinen.



LINE-UP:

Dj Orkidea :: 3 h set :: Helsinki
San Mejor :: warmup :: Rovaniemi


22-23 :: 1,5 e narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka




DJ ORKIDEA:

[ Unity, YleX ]

orkidea_netti.jpg

DJ Orkidea on valittu useita kertoja Suomen parhaaksi DJ:ksi ja yli 10 vuotta jatkuneella DJ-urallaan hän on saavuttanut Suomen tanssimusiikin kuninkaan tittelin. Orkidea on legendaaristen suomalaisten Unity- ja Jack-klubien keulahahmo ja hän soittaa säännöllisesti YleX:n Tiistain Tanssi-ilta-ohjelmassa.

Viime vuosina Orkideasta on tullut myös erittäin taitava musiikin tuottaja. V. 2005 hän on julkaissut kaksi albumia, jotka sekä ovat Orkidean erinomaisia taidonnäytteitä ja hän tekee yhteystyötä maailman parhaiden tuottajien kanssa.

Tämä on Orkidean ainoa keikka Rovaniemellä v.2007, jonka kunniaksi hän soittaa erikoispitkän setin sisältäen kuumimpia klubi- ja house-hittejä elektrommalla ja trancemmalla soundilla maustettuna, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa!



Orkidean viime vierailu Rovaniemellä v. 2005
http://www.youtube.com/watch?v=op9Bdz-nRJo

Orkidea plays YearZero @ Hallmark 16.12.2006:
http://www.youtube.com/watch?v=cKOBrMwG0ps


http://www.clubunity.org/orkidea/





SAN MEJOR:

[ Lick!, No:Status ]

sanme_netti.jpg

San Mejor on pohjoisen tunnetuimpia house-DJitä. V. 2003 alkaneen uransa aikana hän on soittanut pohjoisen mainekkaimmissa klubeissa, kuten Time Tunnelissa, ClubZonessa ja No:Statuksessa ja nykyään hän on yksi Lick!-klubin residenteistä ja järjestäjistä.

San Mejor on monen musiikkityylin edustaja. Hänen levylaukustaan löytyvät sekä deep & funky house-klasareita, nykyajan ajavaa elektrohousea, breakbeattiä sekä trancea. San Mejor lämittää tanssilaittian ennen päävieraan settiä omalla sheikkaavalla ja rokkaavalla soundillaan.


Lataa San Mejorin viimeisin miksaus:

http://klubitus.org/musiikki.php?id=3139


http://www.sanmejor.com

Favorites 5