Club Amigos presents Club Amigo!

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18  
Club Amigos, Nummela  
elektro, house, trance, jotain

Mikko Einesalo, Mr. A, Kimmo Kauppinen

DJ's:

Mikko Einesalo (Club Amigo!)

Mikko Einesalo on 22-vuotias kaveri joka on pyörittänyt levyjä vuodesta -99. Keikat alkoivat limudiscoista, jotka vaihtu 17-vuotiaana ravintolakeikkoihin. Nykyäänkin Mikkoa voi bongailla ravintoloista ympäri Etelä-suomea. Klubikeikat Mikko aloitteli v. 2005. Mikon sydän sykkii erityisesti houselle ja rakkaimpana housen ala-genrenä toimii latino-house sekä electro-house.

Mr. A (Danceteria)

Mr.A:ta pidetään suomen johtavana House, progressive sekä tribal dj:nä. Mr.A on 35-vuotias dj, joka on soittanut levyjä 15 vuotta. Hänet on myös valittu Helsingissä 2002 kaupungin parhaaksi tiskijukaksi. Hän on myös päässyt kaksi kertaa neljän parhaan tiskijukan joukkoon "Finnish Club Awardseissa". Mr.A on soittanut mm. Ministry of soundin kiertueilla. Hän on soittanut mm. Sashan, Sander Kleinenberg, Desyn Masiello, Omid 16b, Tom 'Superchumbo' Stephan, Rob Di Stefano, John Creamer, Smokin Jo, Kings Of Tomorrow sekä Dave Clarken kanssa. Lisäksi Mr.A toimii myös tuottajana.

Kimmo Kauppinen aka. K-System (Helsinki Vibes)

Kimmo Kauppinen (K-System), 26, on yksi Suomen lupaavimmista dancemusiikin tekijöistä ja vientiartisteista. Hän julkaisi ensimmäisen singlensä "Come To Me" omakustanteena vuonna 1999, ja kun se nousi suoraan Finnish Dance Chartin TOP10 -listalle oli alkusysäys koko albumin teolle tapahtunut. Debyyttialbumi "Supadupasounds" julkaistiin vuonna 2001 ja samana vuonna Kimmo oli ehdolla vuoden tulokkaaksi Emma-gaalassa "Dance/Hiphop-sarjassa". Disko&Radio DJ-lehti ja FDCT palkitsivat K-Systemin vuoden 2001 kotimaiseksi artistiksi. Vuoden 2001 kotimaiseksi diskobiisiksi valittiin "SupaDupaSound". Kolmas singlelohkaisu "Set U Free" löysi tiensä sekä Suomen (7 viikkoa #1!!) että Skandinavian, Ruotsin ja Norjan tanssilistoille. Single julkaistiin myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Australiassa. Kaikki albumilta lohkaistut singlet ovat olleet mukana suosituilla tanssikokoelmilla Etelä-Euroopassa.

Lights:

Kentsu (Subsonic)

Liput:

3 + 2 narikka S-etukortilla
5 + 2 narikka ilman S-etukorttia

Kuljetukset:

Helsingistä pääsee paikan päälle kätevästi linja-autolla. Linja-autot lähtevät laitureilta 27 & 28. Matka kestää n. 40min ja maksaa n. 7 / suunta. Tarkempia aikatauluja www.matkahuolto.fi