choon! - airborne | airbase (swe)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
klubi, Turku  
elektro, house, techno, trance

Airbase (Trance.nu, SWE),
Jussi Soro (Resident, Alter Ego),
Progression (Liquid Crystal Sounds),
Flight (Madwave)

weblogo.png
tranceprogressive choons only

30.4.2007 - klubi, humalistonkatu 8, turku

airbase.jpg
Airbase - Trance.nu, SWE | www.airbase.nu
Ruotsalainen Airbase, oikealta nimeltään Jezper Söderlund saapuu choonin vappubileiden pääesintyjäksi. Hänen tuotanto- ja remixlistansa on todella mittava, ja hän on julkaissut musiikkiaan nimillä Airbase, First & Andre, Inner State, Scarab ja Ozone. Hänen tunnetuimpiin julkaisuihinsa kuuluvat muun muassa vime vuonna Gesture Musicilla julkaistu Sinister ja The Rock -elokuvasta tuttu Ozone - Rock. Airbasen musiikkityylinä on nykyisellään kaunis melodinen trance, jota on höystetty tiukoilla rullaavilla rumpuosastoilla.

jussi.jpg
Jussi Soro - Resident, Alter Ego | www.jussis.info
Mitäpäs sitä Jussista kirjoittaisi. Tasaisesti profiiliaan nostanut residenttimme kulkee omia polkujaan progen, trancen ja techimmän väännön parissa. Viimeaikaisista saavutuksista voidaan mainita valinta pohjolan 9. suosituimmaksi dj:ksi sekä pääsy ruotsalaisen Icon Managementin listoille. Luvassa vappuun sopivaa karnevaalitunnelmaa.

progression.jpg
Progression - Liquid Crystal Sounds | www.liquidcrystalsounds.com
Englannista Suomeen muuttanut Progression on soittanut levyjä jo yli kymmenen vuotta. Alkujaan happy hardcoren ja drum'n'bassin parissa touhunnut Progression tulee chooniin sulattamaan tyttöjen sydämet kauniilla progetrancellaan. Kuten hän itse sen toteaa: "A careful balance of underground tunes mixed with a few timeless classics to bring in a twist of nostalgia!"

flight.jpg
Flight - Madwave | www.djflight.com
Uusien dj:tten sarjaa jatkaa tällä kertaa Flight Tampereelta. Hän on muutamassa vuodessa saanut itsensä hyvin esille klubimaailmassa, viimeisimpänä meriittinään Laserpoint-kilpailun voitto. Flightille ominainen sekoitelma energistä housea ja trancea tulee käynnistämään choonin vappukarkelot. Tätä dj:tä ei kannata missata, tulkaa ajoissa paikalle!

lights: Lj Tricolor (choon!)
visuals: Vj JayFish (choon!)

date - 30.4.2007 / 21.00 - 04.00
place - klubi, turku
age limit - 18 years
tickets - advance 10 | from door 12 / 10 (members)
dresscode - be an angel

advance ticket outlets:
Kasiraita (Eerikinkatu 8, Turku)
Levykauppa ÄX (Eerikinkatu 2, Turku)

in association with:
ILSS
Studio25
Clipp
KLF