Club B-eat-z

  From until   Tickets 4€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, disco, elektro, house, soul, techno, jotain

Dj Mekaanikko, Dj Ken-guru

Club B-eat-z pe 2.3 :: DJ Mekaanikko & Ken-Guru :: Oulu

Maaliskuun b-eat-z illassa vietetään rezident dj:mme Ken-Gurun läksiäisiä. Ken-Guru loikkaa Hollantiin ja ilta vedetään vuorotahtiin helsinkiläisen DJ Mekaanikon kanssa.

Mekaanikko on on pyörittänyt levyjä jo vuodesta -94 lähtien yhdistellen tyylejä genrerajoja kumartamatta.


mekaanikko_small.jpg


DJ Mekaanikko (Bassoradio)


Helsinkiläinen DJ Mekaanikko alias Juuso Koponen on vuodesta 1994 levyjä soittaneena jonkinasteinen konkari Suomen konemusiikkipiireissä. Useamman sadan keikan, yli 150 radiolähetyksen, yli sadan oman klubi-illan ja kymmenien DJ-miksausten mies on monipuolinen ja genrerajoja kumartamaton soittaja, jonka seteissä yhdistellään hyvällä maulla musiikkia tanssimusiikin laidasta laitaan (ja vapaasti sen ulkopuoleltakin jos tilanne sellaista kaipaa). Erityisesti hänet tunnetaan diipimmän teknon ja housen, vanhan drum&bassin sekä abstraktin hiphopin ystävänä.

Tällä hetkellä miestä työllistävät säännöllisesti viikottainen Rytmisektori-ohjelma Bassoradiossa, oma Red Hot -klubi, klubiresidenssi Hallmark Loungessa sekä päivätyö graafisena suunnittelijana (hänen käsialaansa on mm. Flow06-festivaalin graafinen ilme sekä suuri osa Rose Gardenin ja Kuudennen linjan visuaalisesta viestinnästä).

In the mix:

http://www.nutempo.com/mekaanikko_left_wing.mp3
(tekno/techhouse)

http://www.nutempo.com/mekaanikko_radiomafia_20020723.mp3
(jazz/reggae/hiphop/downtempo/postrock/ym.)

Visuaalinen Juuso:

http://www.nutempo.com/



jari_uusi_small.jpg


DJ Ken-Guru


Herra Tolkkinen on laittanut lättyä toisen perään jo vuodesta 1997. Innostus hyvään musaan usean genren maustamana on ollut lähtökohta jo ensimmäisistä keikoista lähtien. Tärkeää on välittää tämä fiilis myös tanssilattialle.

Ken-Guru on ollut tuttu vieras lähes kolmessakymmenessä H.A.N.D ryhmän järjestämässä illassa. Settejä on ollut Club Undergroovessa, B-eat-z illoissa, Time Tunnelissa ja muutama hulluttelu Love Boat jatkoilla.

Nyt on viimeisen resident illan vuoro, ole paikalla.

http://www.ken-guru.net/



B-eat-z pe 02.03.2007
45 Special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
http://www.handprod.com

Favorites 3