SLAM IT

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   www.grayframe.org/step  
Rose Garden, Helsinki  
breaks, house, drum'n'bass, garage, reggae, jotain

DEAD-O (DEADBOYS MASSIVE, ON THE REGZ)
TES LA ROK (BAREDUBS, NARCO.HZ)
DOCIUS (VIIDAKKORUMPU)
DEMONIC 1 (SWAEG)
ROKO (KALLIO STEPPA)

+ MC MERCMAN
+ MC MINDMAN

23.2 SLAM IT!

Vuoden ensimmäiset Slam It! kemut polkaistaan käyntiin standardeja rikkovalla line upilla! Junglea, Dubsteppiä ja Drum'n'bassia. Samalla myös juhlitaan Tes la Rokin ensimmäistä dubstep vinyyliä "Uprise / Kill Dem" baredubs levymerkiltä.




DEAD-O

Deadboys Massiivista tuttu Dead-O kapuaa levareiden taakse tuliaisinaan lontoosta jumalaton määrä niitä ihka oikeita dubpleittejä! Hävytön määrä exlussiivisia raitoja lontoon tuottajilta luvassa.


deado.jpg




DOCIUS

Docius Katu estetiikan taituri junglen saralla. Todellinen Jungle Sotilas. Odota anteeksi-antamatonta Jungle saundia tiukalla otteella miksattuna!


docius.jpg




DEMONIC 1

Demonic 1 syntymänimeltään Danger Dog on löytänyt henkisen kodin helsingistä. Palloilee Junglen / Drum'n'bassin ja Dubstepin välimaastossa. Pelaa jokaiseen pussiin. Luvassa spessu dubstep setti ja kuin myös liimanhaistelu junkkasetti!


demonic.jpg




ROKO

Roko mies jonka sydän haikailee jo lontooseen. Henkinen koti silti 23.2 helsingissä. Roko elää ja hengittää musiikkia ja haistattaa paskat liian tiukoille genre rajoille! Grimeä, Dubsteppiä, Junglea ja jopa breakcorea löytyy levylaukusta joten tunteiden mukaan. Mutta löytyykö Proteusta levylaukusta? Tule ja kysy.


roko.jpg




TES LA ROK

Kahdeksan lapsen isä ja 3 naisen mies. Koira, kissa ja Jukkapalmu. Ei ihme jos välillä tuntuu ettei rahat riitä kaikkiin levyihin! Ei hätää, uuden levydiilin ansiosta jota täällä juhlistetaan on kaupunginkämppä itästadin laitamilla ja pummilla matkustus metrossa vaihtunut mersuun ja omakotitaloon westendissa.



teslarok.jpg




MC MERCMAN

Jos joku sanoo ettei koko ja ääni korreloi toisiaan tulkoon tänne todistamaan väärässä olonsa!


mercman.jpg




MC MINDMAN

Deadboys massiven yksi MC:stä. Grimen tiukka hallitsija tulee kokeilemaan siipiään dubstepin parissa! Ehdottomasti tsekkaamisen arvonen esiintyminen!


mindman3.jpg




23.2 ROSE GARDEN
k-20
8 EUR / NAISET ILMAISEKSI ENNEN PUOLTA YÖTÄ
22-04