Funk Awards 2006

  From until   Tickets 12€   Age limit: 18   http://www.funk.fi  
Tavastia, Helsinki  
house, soul

Tuomo, Janna, HUBA, Sampo Axelsson (Lifesaver)

Funk Awards 2006 Tavastialla lauantaina 3.2.2007

Funky Amigos ry jakaa jo seitsemännen kerran tunnustusta mustan
rytmimusiikin saralla ansioituneille kotimaisille tahoille. Ehdokkaat ovat musiikkialan ammattilaisista koostuvan raadin valitsemia.
Äänestä omaa suosikkiasi 10.1.-31.1. välisenä aikana osoitteessa http://www.funk.fi/vote, ja vaikutat mihin osoitteeseen illan palkinnot menevät!

Voittajat julkistetaan lauantaina 3.2.2007 Tavastialla
järjestettävässä Funk Awards 2006 -gaalassa. Gaalaillan ohjelmistosta vastaa kolme yhtyettä joissa yhteensä vaikuttaa parikymmentä eri soittajaa. Ohjelma kulkee nimellä Jupiter Soul Revue, ja on koottu ensimmäistä kertaa erityisesti tätä iltaa varten. Ilta toimii samalla Tuomo Prättälän sooloprojektin levynjulkistamistilaisuutena.
Lisätiedot illan artisteista http://www.funk.fi.

Funk Awards la 3.2.2007 klo 21-04, Tavastia (Urho Kekkosenkatu 4-6, Helsinki). -K18-

Jupiter Soul Revue

LIVE!

Tuomo (mm. Quintessence, Q-Continuum)

Useista yhteyksistä tunnettu, monipuolinen muusikko, laulaja ja lauluntekijä Tuomo (Prättälä) goes solo. Uuden My Thing -soolodebyytin levynjulkkarikeikka. Soulia isolla ässällä!

Janna

Janna Hurmerinta on 24-vuotias helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä. Ensimmäinen single "Calling You" julkaistiin Jupiter -levymerkillä 2006. Parhaillaan työn alla on debyyttialbumi, joka julkaistaan keväällä 2007. Sitä tuottamassa ovat Antti "Rebeat" Hynninen (mm. Fly) ja Aki Haarala (Quintessence, Q-Continuum).

HUBA

Juurevaa, mutta persoonallista soul- ja funksoundia Helsingistä Curtis Mayfieldin, Sly Stonen ja James Brownin perinteitä kunnioittaen. Tsekkaa tuore albumi HUBA (Jupiter Records).
+

DJ Sampo Axelsson (Lifesaver)

Master of Ceremonies DJ Bunuel
Kangastus Visuals


Liput 12e Tiketistä ja ovelta.

Älä missaa.

Lisätiedot ja äänestys:
http://www.funk.fi
http://www.myspace.com/funkyelephant

Favorites 4