Club b-eat-z :: Putsch '79 live ja DJ Skasi

  From until   Tickets 4€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, disco, elektro, house, techno, jotain

Putch '79 live, dj Skasi



Putsch '79 live ja DJ Skasi

Nyt pannaat paikat järjestykseen kun Putsch '79 tulee B-eat-z kauden 2007 avajaisiin. Luvassa ihana sekoitus elektroa, diskoa, 80-lukua sekä modernia konesoundia. Samia ja Paulia keikkailevat harvoin suomessa joten montaa tilaisuutta livenä nähdä kaverit ei ole, joten... Tyle!

Illan teeman DJ jatkumon pyöräyttää yksi "avoimien soittimien" timanteista DJ Skasi.





putsch_small.gif


Putsch '79



Putsch '79 on yhtä kuin Sami Liuski ja Pauli Jylhänkangas. Sami ja Pauli ovat tunteneet toisensa peruskoulusta lähtien ja ovat jo tuolloin jakaneet yhteisen kiinnostuksen elektronista musiikkia kohtaa. Silloin alkoi myös yhteinen musiikin tuotannon historia joka nykyisin kantaa nimeä Putsch '79. Putschin musiikkia on luonnehdittu groovaavaksi New York discoksi joka ottaa vaikutteita varhaisesta
80-luvun alun Detroit teknosta. Chicken Lips, Metro Area, Daft Punk ja Legowelt vaikutteet ovat tuoneen oman mausteen Putsch soundiin. Keikalla läppärit hurisee, syntsat soitetaan livenä ja percussioita
läpsytellään. Herrat ovat hurmanneet tanssikansaa ympäri Keski-Eurooppaa mutta Suomessa heidän keikkansa ovat harvinaista herkkua.



Musaa ja muuta kivaa:

http://www.myspace.com/putsch79



Arvostettu Clone Records ja Putsch '79 levytykset

http://clone.nl/artist/Putsch+79




skasi_small.gif



DJ Skasi (The Masters of The Universe)


Tänä iltana saadaan Skasia täysi annos alkuun ja loppuun. Dj-keikkailun mies aloitti vuosituhannen vaihteessa. Kokemusta on kertynyt runsaasti baari-dj illoista ja muutamat clubi-keikat pohjois-suomessa ovat olleet ihalitavaa kuunneltavaa niin soundin kuin tekniikankin puolesta. Rytmikästä housea kirkkailla ja tummilla sävyillä. Vuosien levykokoelma on kasvanut tasaisella tahdilla deepeistä vokaaliklassikoista aina uusimpiin elektrovetoihin. Luvassa monipuolinen setti ja Skasin tyyliin: Ass-shakin-house!


B-eat-z pe 02.02.2007
45 Special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
http://www.handprod.com

Favorites 5