I Love The 90's (2Unlimited -live on stage!)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 22  
Börs Night Club, Turku

2UNLIMITED -live, TEBA, FREDDYE

I LOVE THE 90's
22.00 - 04.00 @ BÖRS NIGHT CLUB, Kauppiaskatu 6 TURKU.
Age limit 22 | Tickets 10eur.

· 2UNLIMITED -live!
· TEBA & FREDDYE

Tämä on kaikkien alkuräjähdyksien isoäiti! Moritz vs. BNC! THE 90's! Ei mitään hajua mistä on kyse? Ei se mitään. Koko iltaa pelkkää ysärimusiikkia yhdistetyissä Börs Night Clubissa ja Irish Night Pubissa!

TEBA & FREDDYE (Nyt seuraa paljon mistä luultavasti et ole koskaan kuullutkaan - Älä välitä - Ei meilläkään ole mitään käsitystä!)

Nämä herrat ovat ehkä enemmänkin tunnettuja tapahtumien tuottamisesta (Extrovert Rave Club, Millennium, Supercool, Club Elite, Rave Against Drugs, Electric Gladiators ja sillai) ja Uuno Turhapuromaisesta sokerin käytöstä kahvissa kuin b2b -seteistään sitten 90-luvun - Edellisestä kimppakoitoksesta onkin kulunut aikaa jo kahdeksan(!?) vuotta.

Extrovert Rave Club järjesti 17.12.tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäjotain (alkupuolella kuitenkin) bussikuljetuksen 2Unlimitedin keikalle Jumalan selän takaa Imatralta Turun silloiseen TimeOut -ravintolaan (sittemmin legendaarinen Club Feenix, josta Millenniumin häppenigitkin ponnisti tietoisuuteen!). Ympyrä on siis sulkeutunut, tai jotain. Mutta, tuliko Max ennen Eroticia vai Erotic ennen Maxiä?

Ainiin tosiaan, LIVE ON STAGE : 2UNLIMITED!