- TÄYNNÄ -Turku nostaa päätään junkkarintamalla - TÄYNNÄ -

  From until   Tickets 3€   Age limit: 18  
Itäkeskusta, Åbo, Turku  
drum'n'bass

JUKSTER
(Plauge,tre)

Chemistry
(Usva,tku)

Hermit
(tku)

Tenechtica
(Coffeebreakz,pori)

Sammy G
(Coffeebreakz,pori)

BILEET TÄYNNÄ - EI ENÄÄ UUSIA ILMOTTAUTUMISIA

Coffeebreakz and Åbojungle loudly presents :

Åbo’n’bass
La 10.2.2007 klo 22-04
@ Itäkeskusta,
Åbo

10.2.2007 alkaa Turussa aluskasvusto rehottaa ja apinat huutamaan kutsuhuutojaan kostean kuumassa globaalissa asfalttiviidakossa, kun Turku ottaa ensi askeleen kohti sille kuuluvaa paikkaa Suomen rumpubassolähettiläänä.

Jotta olisit syvällä pelissä eli mukana menossa, täytyy sinun toimia nopeasti ja viekkaasti kuin tiikeri tai ostoskanavan asiakas. Ensimmäiset bileet järjestetään yksityisjuhlina, jonne mahdutetaan sisään n.80 ihmistä.

BILEET TÄYNNÄ

Sisään pääset ainoastaan, jos olet ilmoittanut nimesi [email protected] -osoitteeseen ja maksanut 3 euroa ovella pokelle. Portsarille tulostetaan sähköpostiin lähetetyt ilmoittautumiset, eikä hänellä ole valtuuksia päästää muita sisään.

BILEET TÄYNNÄ

Ilmoittautuneille lähetetään viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa maililla vastaus, jossa kerrotaan tapahtuman tarkka paikka ja muita käytännön asioita. Paikka on siis jo valittu ja varattu, mutta haluamme säilyttää tapahtuman mahdollisimman kotikutoisena. Paikka on intiimi ja retro. Pukeudu siis koko- tai puolinaamioon jos et halua paljastaa itseäsi. Sanottakoon tässä vaiheessa, että omia juomia saa tuoda, mutta niitä on mahdollista saada myös paikan päältä.

Tarkoituksena on järjestää junkkabileitä vastaisuudessakin, jos vaan ihmisillä kiinnostusta tapahtumia kohtaan riittää. Tulossa nettisivut, jonne jatkossa laitamme infoa sekä tästä tapahtumasta, että mahdollisista tulevista bileistä.

Soundia luvassa oldskoolista uusimpaan hittikimaraan ja lahkeiden lepattamisesta huolehtii vähintäänkin riittävä PA.

Lisäkysymykset tähän threadiin tai sähköpostiini [email protected]

www.coffeebreakz.com

- TÄYNNÄ -