Puuropommi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, chill, disco, elektro, garage, house, experimental, soul, techno, jotain

Jori Hulkkonen, DJ + Fenno-Paroni live show, Tuomas Toivonen, DJ + live, ODJ Harri (Sähkö / Keys of Life), DJ Käki (Erottaja Bar Hki)


Pupo2006_flyer.jpg



Jori Hulkkonen, DJ + Fenno-Paroni live show
Tuomas Toivonen, DJ + live
ODJ Harri (Sähkö / Keys of Life)
DJ Käki (Erottaja Bar Hki)



Vuosituhannen taitteessa Helsinkiläisen ravintola Kerman pienessä Redrum-baarissa kylvettiin siemen jonka hedelmää yhä korjataan: Keys Of Life levymerkin takaa ja Uuden Musiikin Festivaalinkin isänä tunnettu Harri "Odj Harri" Hännikäinen, ja elektronisen musiikin moniosaaja Jori Hulkkonen järjestivät ensimmäisen Puuropommin alkutalvesta 2000, eikä joulun odotus ole sen jälkeen ollut entisellään.

Puuropommin konsepti on perin yksinkertainen: hauskanpitoa ja joulutunnelmaa musiikillisen sillisalaatin merkeissä joka yllättää, ihastuttaa, ehkä jopa vihastuttaa, mutta ei takuuvarmasti jätä ketään kylmäksi!

Nyt puuropommia hämmennetään myös Oulussa kun H.A.N.D ryhmä tuo ydinjoukon 45:n lavalle. Odj Harri, Käki, Tuomas Toivonen ja Jori Hulkkonen lupaavat tuoda hyvän mielen adventtiin monen vuoden kokemuksella!

Luvassa on levymusiikin lisäksi juuri New Album -pitkäsoiton julkaisseen
Tuomas Toivosen intiimin futufolkin opinnäyte live-esityksen muodossa. Niin ikään livesetin heittää Jorin mystinen pseudonyymi Fenno-Paroni, joka taasen levyttää kanadalaisen super-DJ Tigan Turbo -levymerkille.


Puuropommi la 16.12.2006

45 Special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat

Ja täältä lisää:

http://www.myspace.com/puuropommi

http://www.myspace.com/jorihulkkonen

http://www.myspace.com/tuomastoivonen

http://www.sahkorecordings.com/