TAMMERFORCE - DUBSTEP SPECIAL!

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Yo-Talo, Tampere  
breaks, house, drum'n'bass, elektro, garage, reggae, jotain

TES LA ROK (baredubz, narcho.hz - helsinki *LIVE*) feat. MC ROGUE STAR (urban collective - london), dj sire (grayframe), dj squash (bass&beer), dj bob ryynänen (bass&beer), dj mini (telex)

Tammerforce-klubi jatkaa tamperelaisten bassonälän tyydyttämistä perjantaina 8.12.2006 Yo-talolla. Luvassa ilta, joka painottuu dubsteppiin unohtamatta kuitenkaan perinteistä dubin, electron ja drum&bassin sekoittamista joukkoon.

Esiintymässä:

teslarok.jpg

TES LA ROK (baredubz, narcho.hz - helsinki)
feat. MC ROGUE STAR (urban collective - london)


Illan live-esiintyjänä nähdään helsinkiläinen dubstep-tuottaja Tes La Rok eli Jani Niiranen seuranaan lontoolainen MC Rogue Star. Urban Collective -ryhmään kuuluva Rogue Star tykittää riimejä sarjatulella, ja on yksi dubstep-scenen kovimmista MC:stä. Tes La Rokin tänä vuonna julkaisema debyyttialbumi "Play it Again LP" on valittu mm. Estonian Music Awards 2006:ssa vuoden albumiksi elektronisen musiikin saralla.

Etelä-Lontoon betonilähiöissä UK Garagesta tummemmaksi ja riisutummaksi kehittyneelle dubstebille on tunnusomaista supermatalat bassokuviot ja hitaat, mutta rullaavat rytmit. Ainoa oikea tapa kokea dubstep on ison ja laadukkaan äänentoiston tuuttaamana.

Dubstep-kärpäsen purtua Tes La Rok on keskittynyt dubstep-soundin puskemiseen eteenpäin myös Suomessa. Hän kommentoi dubstepista: "Samat vibat kuin lontoon kaduilla junglen syntyessä ovat olleet yksi syy rakkauteen dubsteppia kohtaan. Isot bassot ja se ladattu energia mikä rytmien alla jyllää muistuttaa jostain, mikä hetken tuntui jo kadotetulta."

+

DJ SIRE (grayframe)
DJ SQUASH (bass&beer)
DJ BOB RYYNÄNEN (bass&beer)
DJ mini (telex)