IHANA 10v presents STUDIO 54 with JOEY NEGRO

  From until   Tickets 15€   Age limit: 22   http://ihana.info  
Stockholm Diskotek, Helsinki  
disco, house

>> JOEY NEGRO (UK)
>> Tomi K, Stede, Joe & Starlars
>> Smoodie & Pablo




IHANA 10TH ANNIVERSARY "A TRIBUTE TO STUDIO 54" WITH JOEY NEGRO

IHANA juhlii 10:ttä syntymäpäiväänsä dj superstara Dave Lee aka Joey Negron tähdittämänä, mainetta niittäneinä Studio 54 teemabileinä Stockholm Diskotekissa 5.12 itsenäisyyspäivän aattona! Kyseessä on brittiläisen dj:n ensimmäinen Suomen vierailu.

PVM: 5.12.2006
AIKA: 22-04
IKÄ: 22v
OSOITE: Stockholm Diskotek, Yrjönkatu 31, 00100 Helsinki
LIPUT: 15 euroa
INFOT: www.ihana.info, [email protected]fo
SPOTTI: http://www.ihana.info/media/JoeyNegro.mp3


OHJELMA

Päälava
- Dave Lee aka Joey Negro
- IHANA All Stars DJ’s Tomi K, Stede, Joe & Starlars

Alabaari
- DJ Smoodie & DJ Pablo

TIPS: Tule ajoissa, pukeudu teeman mukaisesti, mukaan iso mieli!
MUUTA: Seuraa webiä, arvomme party paketteja tapahtumaan!


IHANA 10 VUOTTA!

IHANA klubi syntyi helmikuussa 1995 saattamaan Housen & Discon sanaa Helsingin yölämään. Kaava on yksinkertainen: hyvää bilesoundia, muutama tanssipuoli ja isosti yläaaltoa. Homma perustettiinkin tyydyttämään kolmen herran mielihalua järjestää hyvän mielen kekkereitä. Ensin aloitettiin muutamilla oneoffeilla, mistä klubi muuntautui saman vuonna kesäklubiksi, josta tulikin pisin yhtä jaksoinen kesäklubi, mitä Helsinki tällä hetkellä tarjoaa. IHANA porukkaan kuuluu kymmeniä saman ajatusmaailman omaavia ystäviä, keille kiitos kuuluu isosti isolla i:llä! Yhtenä erikoisuutena on myös kekkereiden rakentaminen paikkoihin, missä ei muuten jatkuvaa yökerhotoimintaa järjestetä...

IHANA pähkinän kuoressa
- 10 vuotta
- 10 eri klubi-iltaa
- yli 500 tapahtumaa
- yli 200000 kävijää
- yli miljoona flyeria
- suomen pisin yhtäjaksoinen kesäklubi plus paljon muuta...


STUDIO 54 BILEET BY IHANA

Studio 54 party on järjestetty 2 kertaa aikasemmin IHANAn toimesta 70's Disco naamiaisina ja suosio on ollut huima. Tästä kertoo loppuunvuokratut Studio 54 elokuvat video vuokraamoista sekä loppuunmyydyt 70's disco releet UFFeista! Edellisinä kertoina lavalle on astunut itse Bert Bevans joka kuului original Studio 54 deejiihin New Yorkissa.

Tälläkin kertaa kyseessä on pukeutumis / naamiaisbileet. Somisteena käytetäänkin yleisöä. Tämä pieni hauska lisä tekeekin bileistä unohtumattomat, koska tällöin jengi pääsee eläytymään fiilikseen tehden tapahtumasta uniikin.

Etkot Vinylissa klo 18-22.


JOEY NEGRO aka DAVE LEE

Dave kuuluu IHANA klubin all time favouritteihin, jota koskaan ei ole vielä onnistuttu saamaan Suomeen vierailulle yrityksistä huolimatta. Hänen soundinsa kiteyttää klubin ajatusmaailman. Hänestä sanotaankin että "He made disco cool when they said "Disco is dead"". Tästä syystä hänen tuotanto on soinut IHANAn illoissa aina perustamisesta asti. Hänen soundinsa koostuu Up ja Downtempo Disco re-editeistä, remixeistä, Disco Housesta ja Soulful Housesta. Soundista mikä soi ja kuuluu kummallekin klubin tanssipuolista (House & Disco / Funk).

Dave Leesta sanotaan, että hän olisi yksi UK House musan perustajista. 15 vuoden aikana hän on julkaissut soundiaan nimillä Joey Negro, Jakatta, Mistura, Doug Willis, Raven Maize, Z Factor, Sunburst Band jne. Hän on julkaissut yli 200 teosta, työskennellyt Diana Rossista, Lionel Richiin ja Mariah Careystä, Take Thattiin. Miehen asemasta musiikki maailmassa kertoo myös tuotos pop kunkku Robbie Williamsin uudella levyllä (Kiss Me - (Stephen ‘Tin Tin' Duffy - cover) - Produced by Dave 'Joey Negro' Lee).

Mies on tehtaillut myös yli kymmenen TOP 10 hittiä UK House listalle. Keikkojen, vierailtujen klubien sekä maiden määrä jää vain arvailuiden varaan. Tähän lisätään useat kokoelmat mm Defected Recordilla ja muille isoille yhtiöille.

Mainittakoon vielä hänen omistamansa levyyhtiö Z-Records, minkä tuotokset ovat heiluneet listoilla perustamisestaan, vuodesta 91 asti.

Dave Lee on IHANA tavaraa 100% varmuudella!

Lisäinfoa webistä olkaa hyvä:
My Space: http://www.myspace.com/joey_negro
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Joey_Negro
Discogs: http://www.discogs.com/artist/Joey+Negro
Z Records: http://www.zrecords.ltd.uk/


LEGENDAARINEN STUDIO 54

Legendaarisen Studio 54:sen rosoinen tarina alkoi Steve Rubellin & Ian Schragerin unelmasta New Yorkiin vuonna vuonna 1977. Vaikka itse klubi kuoli kymmeniä vuosia sitten, elää legenda edelleenkin vahvasti. Sen on myöskin turkulainen ravintoloitsija Suomesta huomannut.

Studio 54 klubilla oli isoin sound systeemi, hienoin valoshow, parhaat deejiit ja kovimmat esiintyjät sekä kuumimmat julkkikset. Klubille ei ollut mitään asiaa, jos et ollut tarpeeksi cool.

Studio 54 oli maailman ensimmäinen superklubi. Klubi missä melkein kaikki oli sallittua. Legenda ei paljoa enempää esittelyitä kaipaa...

Tarinoita webistä olkaa hyvä:
http://www.disco-disco.com/clubs/studio54.shtml
http://www.drakkar91.com/54/


Tervetuloa mukaan vuoden ihanimpaan tapahtumaan!