b-eat-z

  From until   Tickets 4€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, disco, garage, urban, house, soul, techno, jotain

Track N Field live, DJ Roberto Rodriguez (Track n Field, Future Beat Investigation), DJ Ken-guru (H.A.N.D dj's)

Jee, Roberto ja Jukka tulevat kauden päätösiltaan heittämään loistavan Track N Field live setin. Marathon albumia on työstetty hartaasti ja pari viikkoa sitten levy putkahti ulos.

Track N Field kannattaa nähdä livenä, jolloin heillä on mukana vierailevia muusikoita ja ystäviä lisäämässä esityksiin sävyjä ja särmää. Tällä kertaa sen tekee kosketinvelho Lauri Järvilehto (LAU).

Kauden kruunaa Roberto Rodriguez DJ-setti. B-eat-z päätöksen pohjustaa Dj Ken-Guru.


tf_small1.jpg


Track N Field


Track N Fieldin historia juontaa juurensa suomalaisen elektronisen tanssimusiikin alkulähteille. Sekä Roberto Rodriguez, että Jukka Kaartinen ovat vanhoja tekijöitä konemusiikin monissa eri tyyleissä.

Hiphopin ja rare grooven innoittamana miehet lyöttäytyivät yhteen 1990-luvulla ja alkoivat tuottaa musiikkia yhdessä. Jazzin, soulin, acid housen, broken beatin ja elektron yhdistelmästä on syntynyt eräs suomalaisen musiikin monipuolisimmista keitoksista, josta maistaa musiikin parissa vietetyt vuodet.


Pitkällisen odotuksen jälkeen Roberton ja Jukan Marathon albumi on ulkona. Levy on tupla cd, ja kahden kiekon kesto on täyspitkän maratoonin verran. Levy on 'selected works'-tyylinen kokonaisuus, sillä kappaleet on tehty vuosien varrella 90-luvulta lähtien. Track N Field kuulostaa hyvältä kotistereoiden lisäksi myös tanssilattialla.

Marathon-tuplasta on luvassa heti vuodenvaihteen jälkeen remix-levy, johon versioita albumin biiseistä ovat tehneet mm. Jori Hulkkonen, Mr Velcro Fastener, DJ Dice, Marko Laine ja J-P Parikka ja Samuli Kemppi.

Oulussa Roberto ja Jukka esiintyvät yhdessä Lauri Järvilehdon kanssa, Laurin hoidellessa koskettimet. Marathon albumi myynnissä Levykauppa ÄX:ssä, poimi omasi ja ihastu.

http://www.myspace.com/tracknfieldmarathon
www.nine2fiveoffice.com


roberto_small.jpg


DJ Roberto Rodriguez (Track n Field, Future Beat Investigation)

Track 'n Field keikan jälkeen Roberto heittää meille vielä DJ-setin. Roberto on pitkän linjan tuottaja-dj. Ensimmäiset teknolive-keikat hän soitti 1994-1996 laittomissa bileissä ympäri Helsinkiä. Omien ja Tarck N Field tuotantojen lisäksi hän on mukana mm. Robbyn Rhodes, Acid Kings, Mood Mogular, Future Beat Investigation ja Bermuda projekteissa.

DJ-seteissään hän yhdistää ennakkoluulottomasti musiikin eri lajeja, pääpainon silti pysytellessä rakkaan teknon ympärillä. Roberto on myös onnistunut täydellisesti kiteyttämään sen, mikä on dj:ksi haluamisen syvin olemus. Se löytyy biisistä 'I Want To Be A DJ'.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=82371766



B-eat-z pe 01.12.2006

45 Special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat
http://www.handprod.com

Favorites 2