Syksyn b-eat-z

  From onwards   Tickets 4€   Age limit: 19   http://www.handprod.com  
45 Special, Oulu  
acid, disco, garage, house, soul, jotain

Tomi K (Ihana, HKI)
Ken-guru (B-eat-z, Oulu)


:: Dj Tomi K (IHANA, Rose Garden, Hki)
:: Dj Ken-Guru



B-eat-z clubin kausi 2006 jatkuu sielukkaissa merkeissä. Syksyä piristämään on kutsuttu yksi Ihana klubin perustajista, Dj TomiK Helsingistä. TomiK:n levyt alkoi pyöriä jo 17 vuotta sitten ja hänen setissään syvä kokemus kuuluu. Soundi on rytmikästä housea ja väliin syvempää minimalistisempaa teknoa. Aina tyylikästä ja toimivaa tanssilattialla.

Syksyn party illan pohjustaa b-eat-z residentti Dj Ken-Guru, luvassa househelmiä kaikille janoisille.



tomik_small.jpg


Tomi K (IHANA, Rose Garden, Hki)

Tomi K:n musiikilliset vaikutteet ovat syvässä mustassa musiikissa, rapissa sekä elektrossa. House musiikin monipuolinen käyttö on aina ollut hänen menestyksekkäiden soittosessioiden tae. Ensimmäisen club-keikkansa Tomi K teki legendaarisessa Lepakossa jo vuonna 90 ja pari vuotta myöhemmin hän järjesti omia clubi-iltoja edesmenneessä Ky-exitissä.

Tomi on myös Ihana clubi-iltojen perustaja, joita on pidetty jo 10 vuotta, nykyisin Helsingin Kaivarin puistossa, Cafe Ursulassa. Rose Gardenissa TomiK:lla on ollut lauantai resident sessiot alusta asti. Tomin setti on monipuolinen, sielukas katsaus house musiikin eri tahtialueisiin, minimalistisempaa ja partympaa ja kuten aina - tyylikäs.



Ihanasta ja Tomista lisää:

http://www.ihana.info/



B-eat-z pe 06.10.2006

45 Special, Oulu
22-04
K-19
Liput: 5 eur, 4 eur opiskelijat.

www.handprod.com

Favorites 5