Helsinki International festarin päätösbileet

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   http://www.korjaamo.fi  
Korjaamo, Helsinki  
jotain

Tundramatiks, Black Mama Highway, Roberts Street Fighter, Bass Heroes DJ support

La 16.9. klo 20-02 Helsinki International festarin päätösbileet!
Liput 5 .
Bass Heroes DJ Support ja illan bändi-line up:


Tundramatiks: Tundramatiks on hurja ja äkkiväärä, ja sen kultahammas välkkyy virnistäessä. Powertrio irvistää, hurskastelee ja välittää kieron ilon kuulijansa aivolohkoihin korkoa kasvamaan. Nyrjähtäneet ja uhmakkuuteen kärjistyvät musiikkikappaleet yhdistävät perustellusti ja perustellun tyylittömästi suomalaista, slaavilaista ja itämaista perinnettä punkkiin, kevyeeseen musakkiin sekä orgaaniseen psykedeliaan.

Black Mama Highway: Jos naisesi pitää viiksekkäistä miehistä joilla on liivit, tuo hänetkin paikalle koska, Black Mama Highwaylla riittää raukkautta kaikille! Takaa-ajo funkkia 70-luvun henkeen.

Roberts Street Fighter: Robert´s street fighters on bändi, joka sai alkunsa Helsingin viikin lenkkeilypoluilta, missä 8 reipasta kaveria tutustuivat toisiinsa kuntoilun merkeissä. Ei mennyt aikaakaan, kun he alkoivat käymään yhdessä jopa pesäpallo-otteluissa. Tätä kesti niin kauan, aina siihen asti, kunnes eräänä aamuna yksi ystävyksistä voitti muropaketista rummut, kitaran, basson, rhodes -urut, saxofonin, poikkihuilun, trumpetin, levarit, samplerin ja mikrofonin, jonka hän omi itselleen ja alkoi siitä aamusta lähtien kutsumaan itseään nimellä Frankly Irrational. Selvää oli, että kaverit perustivat bändin, jonka jälkeen lenkkipolut, pesäpallo ja kaikki muu turha sai jäädä. Oli aika keskittyä musiikkiin. Yhteinen sävel löytyi hetkessä. Kahdeksan eri persoonan yhteen hiottu boogie mc frankly irrationalin johdolla ei ole jättänyt toistaiseksi ketään kylmäksi! ZRUUUUUUSHHHH!

Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51 B
Liput 5 euroa
20-02, K18

www.korjaamo.fi
www.basshero.org
www.sgoy.fi

Favorites 1