LBJ LIVE BAND & THE JUNKMEN

  From until   Tickets 6€   Age limit: 20  
Kuudeslinja, Helsinki  
breaks, elektro, hard, experimental, industrial, trance, techno, jotain

LBJ LIVE BAND

THE JUNK MEN

Djt: erkola, marvin ja DJ PP

LBJ LIVE BANDissä LBJ:n lisäksi kaksi rumpalia, Teemu Kilponen (Hidria Spacefolk) ja Ville Pystynen (Plutonium 74). Luvassa pelkästään uusia biisejä indie-bass-rock-electro-breaks-teemalla työn alla olevalta uudelta albumilta. Tiukkaa basso shettii.. Varautukaa hyppimään ja huutamaan tunnin setin ajan.

Zekatkaa LBJ LIVE PROMO mp3 -->
www.basspace.org/audio/LBJ_LIVE_PORMO206.mp3

JA Myspace sivut jossa uusi sinkku kuuneltavissa --> www.myspace.com/lbjmusic



THE JUNK MEN on toinen, edesmenneen S.U.S.C:in tuhkista nousseista orkestereista. Jäseninä vaikuttavat Roshii, joka piakkoin julkaisee esikoisalbuminsa helsinkiläisellä Next Big Thing levy-yhtiöllä, Marvin, Stealth Unitin riveissä dj'nä ja tuottajana pitkään toiminut miespuolinen henkilö, sekä rumpali Snoopy, joka tunnetaan myös Amorphis ja Accu orkestereiden rumpalina, sekä pitkän linjan elektonisen musiikin artistina (All Human Substitutes, Skunky People...) Mies on ehtinyt myös remiksata Juno Reaktorin Hotakankin.

Ryhmittymän musiikillinen linjaus, tommyleestadionbreakbeat kohtaa elokuvalliset harmoniat ja palaa sitä kautta takasin siihen mikä on tärkeintä: bassoon, on vienyt vielä suhteellisen tuoretta orkesteria aina Koneiston päälavalle saakka, jossa he esiintyivät herran vuonna 2005.

Yhtye on aloittanut albumin valmistelut, jota toivottavasti kuullaan jossain muodossa vuonna 2006. Tähän mennessä julkaisuja on yksi kappale Exogenic Breaksin Pyrexia kokoelmalla, josta löytyy myös useampi Roshin soolokappale.

DJ:t ERKOLA, Marvin ja DJ PP !!!!!

aukeaa klo 22:00

Liput 6 euroa

Kuudeslina, Hämeentie 13, Helsinki. Sisäänkäynti pihan puolelta (Kaikukatu 4)

Favorites 2