Rakkautta & Anarkiaa festivaalien virallinen avajais klubi

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   http://www.hiff.fi/  
mbar, Helsinki   Show map  
disco, elektro, hard, jotain

Uusi Fantasia live, Mr. Velcro Fastener live, DJ A. Myllykoski & J. Kusti ja VJ Beige / Harmaa

Rakkautta ja Anarkiaa festivaalin avausta juhlitaan mbar extended + terassi tiloissa. Uusi Fantasia tekee juhlissa ainoan Suomen keikkansa koko 2006 vuonna! Paikalla myös Mr. Velcro Fastener sekä DJ:t A. Myllykoski ja J-Kusti jotka lataavat festariväkeen kesän lämpöä. HUOM: tilaan mahtuu 550 henkilöä - varaa siis lippusi ajoissa

Yksi ilmanpaine = 1,013 mbar = 1 bar = mbar /33,3 RPM.


Line Up:

Live atcs:
Uusi Fantasia FIN (Vuoden 2006 ainoa keikka suomessa.)
Mr Velcro Fastener FIN

DJ’s
J-Kusti
A. Myllykoski

VJ’s
Beige / Harmaa


Liput ennakkoon ja ovelta 8 kpl.
Lipun ennakkomyynti: Mbar sekä R&A toimisto /infopiste

Ikäraja 20v.

Mbar
Mannerhemintie 22.24
Helsinki 00100

Uusi Fantasia

Uudempi fantsujengi aikanaan kokoontui synttypisteen ääreen sen kaltaisissa musafiilareissa, että kun musaa tehdään porukassa, on parempi ja usein myös helpompi jakaa vastuuta kaikille tasaisesti. Jokainen vuorollaan on musiikkiinsa syyllinen ja vastuullinen. Se helpottaa kummasti. Uuden milleniumin kynnyksellä uudet musa-ajatukset saatiin ainakin kerran levylle. Toiseen kertaan Stadilainen Musa-records (Roballa) lähti mukaan ja tulevaisuus, framtiden, etenee. Katsotaan miten käy. Tuleeko jatkoa? Oscar Wilde totesi kerran "Most men and women are forced to perform parts for which they have no qualification." Niin hän sanoi silloin, niin mekin sanomme nyt. Uusi Fantasia vuoden 2006 ainoalla keikalla Suomessa. Tule ja koe.

http://www.myspace.com/90719300


Mr. Velcro Fastener

Tatu Metsätähti ja Tatu Peltonen perustivat suomalaisen elektronista musiikkia tuottavan ja Mr. Velcro Fastener nimeä kantavan ryhmittymän yli kymmenen vuotta sitten. Kaikki sai alkunsa kun herrat tapasivat koulun penkillä ja havaitsivat yhdenmukaisen kiinnostuksen kohteen, siis elektronisen musiikin. Ensimmäinen kokopitkä levy tuli ulos vuonna 1999 syksyllä ja se kantoi nimeä "Lucky Bastards Living Up North". Albumin lisensoi New York:ssa sijaitseva Statra levymerkki ja sitä seurasi kiertue jenkeissä. Herrat ovat oman laajan tuotantonsa ohella tehneet yhteistyötä ja uudelleen miksauksia moneen suuntaan (mm. Hardfloor, Giant Robot, Plump DJ’s, DK8, The Crash, Maj karma, jne.) Vuonna 2006 maaliskuussa Mr. Velcro Fastener julkaisi uuden albuminsa "Telemacho", joten esiintyjänä bändi on mitä ajankohtaisin.

www.mrvelcrofastener.com


DJ A. Myllykoski & J-Kusti

A. Myllykoski aloitti ammattimaisen DJ uransa joskus yhdeksänkymmentä luvun puolivälissä. Syynä herralla lienee uravalinnalleen ollut ylitsevuotava kiinnostus musiikkia kohtaan noin ylipäänsä ja halu toimia sen parissa. Uusien musiikkityylien jatkuvan hakemisen, kokeilunhalun ja loputtomien keikkaputkien jälkeen olemme nyt täällä vuodessa 2006 ja edelleenkin musiikki maistuu. Mikä ehkä tärkeintä, vieläkin on uutta löydettävää musiikkiin saralla. Tästä on hyvä jatkaa.

Juho Kusti Karhunen a.k.a. J.Kusti aloitti musiikillisen "uransa" jo alkupuberteetissa innostuttuaan kitaran ja rumpujen soitosta ja soitti erilaisissa kokoonpanoissa koko teini-ikänsä musiikin vaihdellessa hc-punkista taiderokkiin. Avarakatseisuus ja laaja kiinnostus jazzista noiseen antoi edellytykset myöhemmin alkanutta kiinnostusta elektronista musiikkia ja tanssimusiikin maailmaa kohtaan. Nyt jo useamman vuoden herra on toiminut Mbarin resident DJ:nä.


Olemme kuulleet että herrojen festivaalien avajais-illan musiikillinen linjaus on ilmavasti space disco a.k.a. avaruus disko niille jota ymmärtävät kotimaista kieltä paremmin. Homman juju lienee siis sekoitelma elektro, disko ja new wave vaikutteita särmikkäästi kone teemaa unohtamatta ja vasuria osin musiikillisesti kuljeskellen.

www.laavaproduction.com
www.basso.fi/radio/index.php?page=dj&djid=25
www.mbar.fi


VJ’s Beige / Harmaa

Beige/Harmaa on toteuttanut live visuaalejaan tänä vuonna lukuisten elektronisen musiikin tapahtumien yhteydessä. Kokeileva ja leikkisä yhteistyöprojekti hyödyntää tekijöidensä liikkuvan kuvan tuotannon ja graafisen suunnittelun parissa hankkimaa ammatillista kokemusta. Beige/Harmaa toivoo pystyvänsä tarjoamaan tuoreen ja vivahteikkaan lisän avajaisten tunnelmaan