Lick! - The Opening

  From until   Tickets 3.50€   Age limit: 18  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, disco, elektro, house, trance, jotain

Milla Lehto (Helsinki)
Orion (Helsinki)
San Mejor (Rovaniemi)

0610_etu_mini.jpg


6.10 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI

K18 - 22-04 - 3,5 eur

Lick! avaa ovensa lokakuussa ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla Suomen parhaimmistoon kuuluvia dj:tä ja kokea unohtumatonta bilefiilistä. Ensimmäinen ilta on kipinöivä sekoitus nais- ja miesenergiaa, lempeää ja raakaa meininkiä, makeilla hetkillä höystettynä.


LINE-UP:

Milla Lehto - Helsinki
Orion - Helsinki
San Mejor - Rovaniemi




MILLA LEHTO:

[ Pussy Eau De Club, Moist Eau De Club, BTH ]

milla_bio.jpg

Milla Lehto kuuluu ehdottomasti Suomen dj-eliittiin. Hän on huippusuosittujen Pussy- ja Moist-klubien residentti ja hän on myös menestyksekkään Break That House-kollektiivin jäsen. Nykyään hän keikkailee ympäri Suomea soittaen kaikissa tunnetuimmissa klubi-tapahtumissa.

Milla ottaa haltuun tanssilattian kuin tanssilattian omalla purevalla soundilla, joka sisältää tuoreimmat electro-rallit, tiukat klubi-hitit ja breakbeat-pommit, joten illasta on varmasti tulossa erityisen herkullinen.

Lataa Millan viimeisin live-miksaus!

Milla Lehto - Live 130506 @ Stream




DJ ORION:

[ Misc.fi, No:Status, Drop, Destination ]

orion_bio.jpg

Dj Orion ei pohjoisessa juuri esittelyä kaipaa. Hän on mies menestyneiden klubien takana kuten No:Status, Drop ja Destination ja hän on keikkaillut Suomen lisäksi myös Venäjällä ja Saksassa. Äskettäin hän on liittynyt Misc Managementiin, Suomen ensimmäiseen pelkästään tanssimusiikin dj:tä välittävään bookkaus-toimistoon.

Nykyään Helsingissä asuva Orion palaa jo harvaksi näille leveyspiireille muodostuneelle keikalle, joten tätä ainutlaatuista mahdollisuutta kuulla miehen soitantaa Rovaniemellä ei todellakaan kannata missata!

Lataa Orionin 'Together'-miksaus!

http://klubitus.org/kuuntele.php?id=1510




SAN MEJOR:

[ Lick!, Drop, No:Status ]

sanmejor_bio.jpg

San Mejor on pohjoisen kovimpia house-tiskijukkia. Hän on esiintynyt Pohjois-Suomen tunnetuimmissa klubeissa, kuten No:Statuksessa ja Time Tunnelissa.

San Mejor liikkuu housen kaikilla alueilla, mutta tykkää piristää settinsä tiukkaalla electro-meiningillä, rokkaavalla breakbeatillä tai leijuvilla trance-ralleilla. Lick!-klubin residenttinä hän lämmittää tanssilattian omalla groovaavalla soundilla ennen illan pääartistejä.


Lataa San Mejorin rokkaava miksaus!

San Mejor - Icam Guestmix




0610_takaa_mini.jpg