Itä-Blokin Novakki-klubi

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Liberte, Helsinki  
breaks, chill, disco, house, urban, soul, jotain

Gabro & Frankly Irrational feat. Antti Hynninen (Sax, Flute), JostusK (Drums, Percussion)
(www.gabroandfrank.net)
- Freepoint Crew,
- Lossi Turunen & Lovroc
- Dj Lovroc

Itä-Blokin Novakki-klubi 1.9.06, Club Liberte

Live:
- Gabro & Frankly Irrational feat. Antti Hynninen (Sax, Flute), JostusK (Drums, Percussion)
(www.gabroandfrank.net)
- Freepoint Crew,
- Lossi Turunen & Lovroc
- Dj Lovroc

Oletko kyllästynyt kuuntelemaan hyvää rap- musiikkia pelkästään kotisohvalla? Nyt voit luopua sohvasta ja tulla fiilistelemään aitoa Hiphop, Soul, Jazz, Funk Ragga ym.. musiikkia kaikkien aistien voimin.

Kallio- henkeä pursuava uutuus tarjoaa laadukkaan hiphop- musiikin kuuntelijalle mahdollisuuden nauttia. Uusi Itä-Blokin Novakki-klubi tarjoaa underground- rap- artisteille kodin. Yhteistyössä Lossi Turusen (aka Räppäävä Taksikuski) kanssa Dj Lovroc tarjoaa menoa, johon on pakko syöksyä täysillä mukaan. Tiedossa ei ole mikään perinteinen ”katso ja kuuntele”- keikka vaan luvassa on kunnon hikijumppa! Tunnelma on kuin rennoissa kotibileissä.

Gabro & Frankly Irrational ovat tuttuja soolotuotannosta sekä Robert’s Street Fighters- porukasta liittoutuvat yhteen Antti Hynnisen (Sax, Flute) kanssa. Keikalla on myös mukana JostusK, joka on vastuussa rummuista ja perkussioista. Nelikko tulee vetämään todella ällistyttävän ja energisen keikan, joten mummot ja vaarit pitäkää tekareista kiinni. Freepoint Crew on tiimiytynyt Gabron ja Frankly Irrationalin kanssa ja tuloksena on uunituore sinkku- vinyyli. Kaverukset ovat myös kiertämässä mm. Porvoossa ja Hyvinkäällä promotessaan uutta tuotosta. Illan aloittaa uusi Lossi T & Lovroc- kollaboraatio. Mukaansatempaava soundi vie kuuntelijan mennessään. Laadukasta hiphop- musiikkia, maustettuna liveinstrumenteilla ja kaikella muulla mahdollisella takaa ainutlaatuisen ilmapiirin nauttia aidosta räpistä. Nämä ovat ne bileet, joita on kauan kaivattu Kalliossa!

Itä-Blokin Novakki-klubilla ei vielä ole vakituista koti sijaa, mutta toivomme tilanteen muuttuvan lähiaikana. Näitä bileitä järjestetään silloin tällöin eri paikoissa joten kannattaa pysyä valppaana. Kukkaroa ei tarvitse tällä kertaa paljoa keventää biletti maksaa vain 5 euroa