Radium XII - live: Troum (ger), Moljebka Pvlse (swe) and Aeoga (

  From until   Tickets 8€   Age limit: 18   http://www.radiumclub.net  
Club Liberté, Helsinki  
chill, industrial

Radium & Kuolleen Musiikin Yhdistys present a night of drones, ambience and strange music @ Club Liberté, Kolmas linja 34.

klo. 20-02 (eka bändi aloittaa noin 22:00)

Liput 8e + narikka

Esiintyjät:

Troum (GER)
Kulttistatukseen noussut Troum on drone-musiikin vaikutusvaltaisimpia suunnannäyttäjiä. Aikaisemmasta MAËROR TRI-yhtyeestä muodostuneen Troumin hypnoottisen unenomaisiset ja hitaat kitaravallit vetoavat suoraan kuulijan alitajuntaan. Troum koetteleekin ambient-industrial musiikin ja hitaan psykedeelisen rockin rajoja, eikä vertauksilta krautrockin suuntaankaan voi välttyä, etenkään kuunnellessa yhtyeen tunnetuimpia albumeita, kolmen levyn Tjukurrpa-sarjaa. Troumin musiikki on vellovan orgaanista äänimassaa joka vaihtelee myrskyävästä aallokosta äärettömän tyyneen merenpintaan.


Moljebka Pvlse (SWE)
Toinen drone-musiikin johtava nimi, joka on nähty Kuolleen musiikin yhdistyksen keikoilla livenä jo pariin otteeseen. Osittain Tukholman EMS-piiriin liittyvän Moljebka Pvlsen musiikki on yleensä varsin hillittyä ja erittäin vähäeleistä, mutta artistin todellinen taito onkin luoda päällisin puolin minimalistiselta kuulostavasta äänestä uskomattoman rikas ja ilmaisuvoimainen aalto.

Aeoga (FIN)
Oululaisen Aeogan jäsenet ovat mukana myös mm. I.Coraxissa ja Halo Manashissa. Aeogan musiikkia voidaan myös kuvailla hypnoottiseksi - musiikki luodaan transsitilassa tarkoituksena tutkia ja tulkita näkymätöntä todellisuutta. Aeogassa on vaikutteita eri kulttuurien rituaalimusiikista ja yhtye käyttää paljon mm. tiibetiläisiä rituaalisoittimia.

Lisätietoja ja levyarvioita löytyy sivujemme kautta. Keikkojen välillä levyjä pyörittävät radium-dj:t.