SUOMEN MORODERIT ESITTÄÄ ITALO VIMMA 2

  From until   Tickets 3€   Age limit: 20   www.myspace.com/…/suomenmoroderit  
PÄIVÄKOTI, Turku  
disco, jotain

DJ Jorde (Frankfurt)
DJ Giodato (Imatra)
DJ Pepe (Turku)


Valtakunnansovittelijan pitkien ponnistelujen myötävaikutuksella olemme saaneet korjattua Suomen Morodereiden DJ JORDEN ja DJ GIODATON erinäisistä syistä, syyttäjälle jätetyistä asioista, asianhaaroista, ja haarapääskyn poikasten pesimisalkamisajankohdasta alkaneesta väittelystä syntyneet, jo ylitsepääsemättömiksi luullut välit.

Pitkin kesää on väännetty kättä, mutta nyt asiat on siis painettu villasella. Miesten keskinäinen yhteisymmärrys on saavuttanut uuden tason. Luvassa on hunajaisimmat Italohelmet ja homoimmat Eurobiitit hurjassa back to back mix-jamboreessa!

Heureka!... Villa! Tuo lämmin ja elastinen, mutta myös hengittävä materiaali. Teknorave vaatteiden valmistus joilla tarkenee ilman munien huurtumista, kilometrien pituisten diskoteekkijonojen jatkeena, härmän hyytävässä pakkasessa, on räjähtänyt käyntiin. Oy Neon Ab:n syysmalliston mannekiini ja suurin osakkeenomistaja DJ Pepe manaa tuulista ja kylmää keliä muhkeiden provikka- ja optiobonusten toivossa. Oletteko muuten pojjaat nähneet näitä vetimiä. Vaude, sanon minä. Kyllä kelpaa polkata. Brändin lanseeraus näissä kemuissa, satoi tai paistoi! Honcho is here!

Tähän se johtaa, kuittaa Jorde, viitaten kuitenkin iltapäivien iloiksemme ilmestyvien paperituotteiden uusiokäyttöön, frankfurtilaisessa vastaremontoidussa toiletissa. Matin naama on saanut ruskean sävyn, jostakin muusta kuin pitkästä kuumasta Suomen intiaanikesästä.

Pihinäpopin seasta kuulen juuri kommuuniin muuttaneen saksalaisneidon mongertavan itkunsekaisena - nein, nein.. ich liebe dich Matti.. Matti, alles klar.. Herra Nykäsen haima ei kestänyt Jorden vetoapua ja miesten yhteinen taival on tällä erää ohi. Dj Pepen silmät vilkkuvat vahingoniloisena. Saksa on suuri markkina-alue ja parempaa ykkösmiestä Teknorave-huopahaalarille ei voi toivoa. Kunpa Matin sydän sykkisi vielä muutaman malliston, Pepe hekumoi.

Kaikkien kiireiden ja kalabaliikkien lomassa, kabbalan janoisina, turkkilaisten kebabbien lihottamina, te olette siunattuja voidessanne tulla todistamaan SUOMEN MORODERIT vielä alkuperäisessä kokoonpanossa!

JORDE = Alias Jorma Kuusi, Saksaan veropakolaiseksi muuttanut Hepokullan moottoriturpa. Pitää "toimistoaan" Frankfurtin korkeimman pilvenpiirtäjän, pahamaineisen, niin sanotun Baabelin tornin kellarikerroksessa. Hitlerillä oli kotkanpesä, mutta Jordellapa on myyränkolo. Poikkeaa usein ruokatunnilla lähellä sijaitsevaan talo kuusseiskaan moikkaamaan Miranda nimistä neitokaista.

GIODATO = Karjalan kunnailta ponnistava, itsestään liikoja luuleva ja toisia parjaava epäkelpo hylkiö, joka on vuosikymmeniä soittanut ja tehnyt plättyjä huonolla menestyksellä. Yhtä roskaa. Eka Italomaksi: Scotch - Take me up. Giodaton gourmee vinkki: pasta con piccante senape, una grappa (makaroonia sinapilla, raaka kossu)

PEPE = Liikaa päihteitä käyttävä siipeilijä Moroderien pyhässä yhteisössä. Ylentynyt lippuneidistä täysivaltaiseksi jäseneksi vajaassa kahdessa vuodessa. Kelpo saavutus, bravissimo Pepe! (ja tytöt huutaa grande grande, piano piano pepe) Ollut rakentamassa ja yhä rakentaa Turun underground skeneä. Lähinnä vaakatasossa. Juuri rättifirmansa aloittanut erivapaa yrittäjä.



Osta Honchoo, erotu joukosta, reivaa tyylillä! Honcho is here! (maksettu mainos)