Miksi turussa ei ikinä tapahdu mitään?

By TB, Wednesday 20.4.2011

Haa tänään oli niin mahtava ilma, että päivälenkillä pelkkä ilma pisti naurattamaan. Aurinko paistoi täydellä terällä ja tein elämäni toisen föriretken ja siitä lenkki jatkui kaverini kanssa aurajoenrantaa pitkin kotiin. Jotkut ottivat jo aurinkoa auriksella hupparit päällä ja kevään meiniki näkyi kaikkialla!
Ihanaa!

Todellisuus alkaa kuitenkin laserpointin jälkeisten mahti fiilareiden jälkeen iskeä. Mitä seuraavaksi?

Ilmoitus tivolin saapumisesta vappuna turkuun oli jo pystytetty. Kauheesti se ei kuitenkaan mieltä lämmitä laitteet kun eivät oikein ole minua verten. Tuskin tänne Turkuun voi vapuksi jäädä kun täällä ei oikein mitään vappuna kyllä ole. Vapputori on jo niin nähty ja jokiranta on niin täynnä pikkuteinien oksennusta, ettei sinne uskalla mennä. Baarit ja jokilaivat ovat täysin täyteen buukattuja. Ehkä kohtalona on siis helsinki siellä ainakin tapahtuu. Tapahtumakin on valittu jo jos rahatillanne vaan suosii :)

Tapahtumakalenteri täällä Klubituksessakin turun osalta on toivoton. Milleniumia lukuunottamatta EI MITÄÄN! Ääh. Ensikuun 20 päivä helsingin sirkukseen katselemaan MR finlandeja sieltä 21 COLOURS FESTIVAL (JEEEIIII!) ja sitte jos pääsis johonki afterpartyihin ni hauskaa olis.

No iltalenkillä kun pysähdyin istuskelemaan jokirannalle ja katselin kun katulamput heijastuivat veden pintaan. Olin kaupungin keskellä, mutta silti oli niin kovin hiljaista ja kaunista. Oli ihana vaan istua ja ajatella omia asioita ilman, että kukaan häiritsi. Emmä täältä Turusta mihinkään halua lähteä vaikka täällä ei mitään ikinä tapahdukkaan, se luo osittain turvallisuuden tunteen kaikki menee aina samalla tavalla.

Comments

There is 1 comment. Please login to read it and write your own.