Ulkonäköpohdintaa...

By Sand3, Saturday 29.9.2007

Tuossa jokunen aika sitten Mark ja Super-Kerttu keskustelivat ulkonäköihanteista sanomaboxissa. Siitä jäin vaan miettimään, että kyllä nykyään valitettavasti melkein jokainen katsoo jonkin verran omaa ja toisen ulkonäköä, tahtomattaan.

Siitä sitten ajatukset kääntyivät omaan ulkonäköön ja sen pohdintaan. Lopetin tuossa pari kuukautta sitten salilla käymisen (vasten tahtoani) ja nyt sitten totta kai on muutama lisäkilo tullut *nauru* ja totta kai sitä sitten peilin edessä miettii: "Olenkohan mä sopiva nykyajan kauneusihanteisiin?" Rumiinrakenteeni kun on tämä perussuomalainen, suomenhevoseen verrattavissa, eli ronksi.

Samalla pohdin tässä sitä että onko pituus paha asia. Monesti olen kuullut sanottavan, että olen liian pitkä, eilen viimeksi esimieheltäni. Tämä sanonta on monesti mietityttänyt pientä päätäni. Ja siihen oikeastaan toivoisinkin mielipiteitä ja perusteluja.

Mutta toisaalta, mitkä ovat nykyajan ulkonäköihanteet ja mitä siihen sitten oikein kuuluu? Onko normaalia enää olemassakaan?

Comments

There are 22 comments. Please login to read them and write your own.