Three 6 Mafia - Feel It ft. Tiësto, Sean Kingston & Flo Rida (Housedub Remix)

5 posts, 1 page, 1,464 views

FunkyDee

Posts: 729

#1 • • FunkyDee


Tuli tehtyä tollanen remixi. Ei oikeen tietoa mihin genreen toi ihan menis, mutta jotain housen ja electron välillä.
Avatar
#2 • • Edited astaroth Guest
rehellisesti sanottuna ton biisin remixaaminen olisi sama, kuin että kävisi paskalla, tunkisi sen paskan perseeseen takaisin ja rukoilisi että seuraavalla kerralla sama satsi löyhkäisi paremmalle. se ei vaan tule tapahtumaan!

mitä raitaasi tulee, niin toi päämelodialiidi on pelkistettynä todella hirveä saundi. mua rupesi ärsyttämään sen kuuntetu jo parin rotaation jälkeen, eikä toi sointukuviokaan ota mukaansa millään. tästä jäi maku että ei olla tehty juuri muuta kuin keksitty joku 8 tahdin mittainen luuppi ja läntätty vokaalit päälle. ylä-äänet huutaa sen verran kovaa, että sattuu korviin kuunnella kovempaa, minkä johdosta alapään dynamiikka hukkuu. miksaus balanssiin niin tästä voisi saada vähän selkoakin, koska nyt ei kuule että tapahtuuko siellä raidassa jotain muutakin

mutta jos huonoa niin jotain hyvääkin: kyl mä kuitenkin selkeästi kuulen tässä sellaista otetta, että kaltaisessasi nuoressa kundissa on paljon potentiaalia, jos vain jaksat panostaa harrastukseesi. leuka pystyyn ja uutta projektia silmään!
kajis

Posts: 345

#3 • • kajis
Omaan korvaan kuulostaa tosi epävireiseltä ja ristisointuiselta >.< Ihanku saundit ja elementit taistelis keskenää.
FunkyDee

Posts: 729

#5 • • FunkyDee

Replying to Three 6 Mafia - Feel It ft. Tiësto, Sean Kingston & Flo Rida (Housedub Remix):

astaroth, 16.4.2010 16:32:
rehellisesti sanottuna ton biisin remixaaminen olisi sama, kuin että kävisi paskalla, tunkisi sen paskan perseeseen takaisin ja rukoilisi että seuraavalla kerralla sama satsi löykäisi paremmalle. se ei vaan tule tapahtumaan!

mitä raitaasi tulee, niin toi päämelodialiidi on pelkistettynä todella hirveä saundi. mua rupesi ärsyttämään sen kuuntetu jo parin rotaation jälkeen, eikä toi sointukuviokaan ota mukaansa millään. tästä jäi maku että ei olla tehty juuri muuta kuin keksitty joku 8 tahdin mittainen luuppi ja läntätty vokaalit päälle. ylä-äänet huutaa sen verran kovaa, että sattuu korviin kuunnella kovempaa, minkä johdosta alapäät dynamiikka hukkuu. miksaus balanssiin niin tästä voisi saada vähän selkoakin, koska nyt ei kuule että tapahtuuko siellä raidassa jotain muutakin

mutta jos huonoa niin jotain hyvääkin: kyl mä kuitenkin selkeästi kuulen tässä sellaista otetta, että kaltaisessasi nuoressa kundissa on paljon potentiaalia, jos vain jaksat panostaa harrastukseesi. leuka pystyyn ja uutta projektia silmään!



Kiitos kritiikistä, sekä että positiivisesta palautteesta.