FBI presents Juan Atkins - 20.3 Kerma, Helsinki

52 posts, 3 pages, 4,648 views

Avatar
#21 • • Tres Guest
sikäli kivaa et paikalla oli paljon sellasia
vanhoja tuttuja jotka ei oo käyny klubeilla
eikä bileissä pariin vuoteen :)

Taktisesti kuitenkin itse lähdin jo ennen
kuin Juan alkoi soittaa :D
Avatar
#22 • • alke Guest
täytyy kyl todeta että vähän huono maku jäi suuhun atkinsista :(
miehellä jotenkin toooooodella väsynyt/sekainen ilme ja olemus, ja miksauksetkin oli vähän mitä sattuu. pari tiukkaa rallia tuli ja noin, mutta kokonaisuus (ja äänenvoimakkuus ;) jäi vähän heikoksi - odotin kyl enemmän :(

mut kyl - tonin setti oli oikeasti jälleen ihan gurgo, et oo toni suotta suomen paras dj IMO :)
Avatar
#23 • • Saint Guest

mikäköhän se from disco to disco biisi oli minkä Lil' Tony soitti juuri ennen miuraa muistaakseni?



Paikalle en ollut, mutta olisiko se tämä: http://www.discogs.com/release/54140

hyvä levy btw



Kyllä! Juuri tuo kyseinen kipale. Tontsa soitti kyl ihan törkeen hyvän setin. Varsinkin Beanfieldin Tides Craigin remiksinä räjäytti potin. Ja tosta Kerman mahtavasta äänentoistolaitteistosta soitettuna :heart:
Joo.. ja Atkins.. Eipä hirveesti säväyttäny.
Avatar
#24 • • erik Guest
jees, meininki oli kyllä katossa!
juan pisti kyllä yllättävän rankkaa mättöä mutta mikäs siinä, toimii ainakin tänne. enpä odottanut kuulevani der klang der familie-biisiä setissä!
miksailu oli kovin raakaa, mikä on välillä suht hauskaa. antikliimaksi oli the chasen venyttäminen varttituntiin, mikä sai mut lopullisesti inhoamaan koko viisua ja poistumaan talvipuutarhan puolelle, missä tuomas viihdytti ikivihreillä klassikoilla, kuten dick by the poundilla ja space invadersilla.
joka paikassa oli kyllä vitun hyvää saantia, olis tehny mieli revetä joka paikaan. vilunki pisti hävytöntä diskoa ja tony vakuuttavaa kamaa sen mitä vähän vaan ehti kuulemaan.
taas tuli joku pimu kyselemään huumeita, varmaan kun tuli niin villisti sheikattua ja vislattua :panic:
'till next time with prinssi of tekno!
Avatar
#25 • • lazy cat Guest
no kyllä nyt tulee atkinsille loskaa niskaan... :)
mulle jäi hämärä käsitys ettei samulikaan oikein tykännyt ;)
itse en suoraan sanoen muista loppuillan musiikista tarkasti juuri mitään, mutta eipä ainakaan ihmispaljous ym. häirinnyt...
eikun omat pojat vaan puikkoihin!

- katja
Avatar
#26 • • Edited Juha Vilkamo Guest

Niin monta helmikappaletta illan aikana, että ei enää 12 jälkeen kehdannut mennä kysymään mikä soi, kun se olisi muistuttanut liikaa häirintää. Monta hyvää spottausta ja tuli taas todistettua että pikku-toni on selektiollaan vaarallisempi mun luottokortille kuin oma vaimo



Hehe, joo mä tossa puolen yön tiimoilla tokaisinkin jollekin et jätkät on ollu tänään aika ahkeria levylautasentarkastajia. :D

Mut: liltony oli mainio, alakerrassa oleva tyttönen soitti parhaan naksuttelubiisin aikoihin (en tiedä mikä) ja muutenkin hyvää settii, talvipuutarhas bassot kutitti nenää, siideri maistui, bileet oli nastat ja miestenvessa oli perseestä.

edit: Ja tervehdys Blackoutille, on aina kiva nähdä plattariaktiiveja in real life.

edit2: Niin se atkins.. sillon tällön käväsin kuuntelemassa josko se olis ruvennu soittaa biisei munkin makuun mut ei natsannu.
Avatar
#27 • • Samuli Guest
tultiin jo kympiltä paikalle suurin odotuksin. toni soitti tapansa mukaan loistavaa musiikkia, kiitos siitä. kiitokset myös harrille ja ropotti-tuomakselle tp:n musiikista; hypnotist - 'house is mine' sai meikäläisen hulluuden partaalle. alakerrassa maria ja vilunki soittelivat myös loistavaa musiikkia, ainakin sen lyhyen visiitin aikana mitä siellä oltiin. monojunk onnistuttiin missaamaan kokonaan, perkele.. muuta sanottavaa mulla ei ole.
Avatar
#28 • • Jukka I Guest
Eipä näihin palautteisiin ole paljoa lisäämistä.

Toni soitti kenties parhaan settinsä ikinä ja pelasti illan. Atkinsin polkkalinja ei kolahtanut pätkääkään. Herra olis saanu olla lämppäämässä Tonia eikä toisinpäin. Jätetään joku kerta ne ulkomaanstarat koteihinsa ja annetaan Liltonylle täydet 6h soittoaikaa. :excellent:

Mono Junk meni multakin ohi. Missä se oli? Kenties pääsalissa heti aluksi?

Mutta hauskaa oli joka tapauksessa. Oli kiva viimeinkin saada yhdistettyä tiettyjä plattarinimiä ja naamoja toisiinsa. :)
Avatar
#29 • • miikkah Guest
Monojunk oli puutarhan puolella. Meni vähän itseltänikin ohi, ehdin kuulemaan vain viimeisen biisin.

Toni rokkas kympillä alkuillan. Sen loputtua parasta menoa tuntui tarjoavan vilunki+mara alakerrassa.

Juanin aikana pääsalin ilma pääsi kyllä aika hemmetin huonoon kuntoon. Itse tanssin ihan perällä, missä volat oli sopivat ja ilmaa kohtuu-raikasta. Sitten kun poistui salin läpi, ei voinut olla huomaamatta pistävää hienhajua, mikä ei jotenkin mitenkään sopinut yhteen sen ear- & eyecandyn kanssa mitä muuten oli ympärillä.

Mutta mitäs pienestä. Sisäänpääsy kermaan, Atkins + muut ja Tonin mainio miksaus-cd yht 5 euroa. Talk about value for money :hah:
Avatar
#30 • • Tapi T Guest
No joo. Toni oli tapansa mukaan aivan erinomainen - kuulin setistä about vikat puolitoista tuntia, eikä yhtään huonoa biisiä tippunut sinä aikana. Tuon jälkeen about kenen tahansa on hankalaa aloittaa...

No Juanin sessio alkoi omasta mielestäni aika mehevästi, mutta jo n. 15min jälkeen soundi oli mun makuuni jo vähän turhan rajua. Lisäks äijä näytti olevan aika hyvissä, mikä näkyi ja kuului vähän turhankin selvästi.

Kokonaisuutena oli kuitenkin ihan hauska ilta. Tuttuja oli paikalla ties kuinka monta ja tulipahan tutustuttua pariin Plattarilta tuttuun tyyppiin.

PA oli taas aivan mielipuolisen lujalla. :mad:
Avatar
#31 • • Samus Aran Guest

No joo. Toni oli tapansa mukaan aivan erinomainen - kuulin setistä about vikat puolitoista tuntia, eikä yhtään huonoa biisiä tippunut sinä aikana. Tuon jälkeen about kenen tahansa on hankalaa aloittaa...



Kuulostaa vähän kummalta, että warm-up DJ on erinomainen, mutta sen jälkeen on hankala aloittaa ;) imo ton setin jälkeen oli hyvät saumat viedä soundia mihin suuntaan tahansa, kuten Atkins sitten tekikin.
Avatar
#32 • • jUSSi Guest

No joo. Toni oli tapansa mukaan aivan erinomainen - kuulin setistä about vikat puolitoista tuntia, eikä yhtään huonoa biisiä tippunut sinä aikana. Tuon jälkeen about kenen tahansa on hankalaa aloittaa...



Kuulostaa vähän kummalta, että warm-up DJ on erinomainen, mutta sen jälkeen on hankala aloittaa ;) imo ton setin jälkeen oli hyvät saumat viedä soundia mihin suuntaan tahansa, kuten Atkins sitten tekikin.



mut eiköhän tapi tarkottanut, ett tonin loistosetin jälkeen on kenen tahansa todella vaikea yltää edes samalle tasolle ;)
Avatar
#33 • • Samus Aran Guest


mut eiköhän tapi tarkottanut, ett tonin loistosetin jälkeen on kenen tahansa todella vaikea yltää edes samalle tasolle wink.gif



Heh, voi olla. Välil ei tallenna ihan kaikkee ensisilmäyksellä. Toisaalta, tähän mennes lähes kaikki FBI-vieraat on kyl imo pistänyt paremmaks, eli ehkä se selittää jollain tapaa tota kommentia..

Ps. ja mullaki oli se ;) ilmeisesti huomasin alitajuisesti, et jotain keskeistä on jääny rekisteröimättä excellent.gif
Avatar
#34 • • dlc Guest
Kiitokset järjestävälle taholle, mukava ilta oli musiikillisesti, MUTTA, ne VALOT, ne VALOT, tai anteeksi, mitkä valot? :scared:

En ole Kermassa ennen käynyt joten en tiedä onko paikka yleensäkkin noin pahassa jamassa kuin se nyt oli.

Olen varmaan tuurilla käynyt sellaisissa pippaloissa joissa visuaalisuuteen on aina edes vähän panostettu mutta nyt kyllä suorastaan silmiinpistävästi kaveri hoiti homman niin huonosti että ei toista ole vielä tullut vastaan.
Musiikki ja valaistus oli välillä niin epäsynkassa ja ei, se ei ole mitenkään siistiä jos biisin kohotuksessa tai vastaavassa hyvissä kohdissa on paikka pimeä puoli minuuttia ja sitten pärähtää päälle joko peilipallo tai yksi ainoa PAR56-heitin. Mikä yllätys. Katossa oli sentään MAC:it joilla olisi muutakuin voinut tehdä kuin antaa niiden heilua mielipuolisena miten sattuu ja nekin yhdellä värillä.

Mutta, tämähän on vain minun mielipiteeni, voihan olla paikan varsinainen valaistus on teknisesti huono että tuon parempaa ei saa aikaseksi mutta sitä varten on aina asiansa osaava valaistusmies joka taikoo tunnelmaa ja fiilistä vaikka taskulampusta. Todennäköisesti 99% siitä väestöstä mikä paikalla oli ei mitenkään noteerannut edes muuten ympäristöään joten liekkö sitten sen takia visuaalinen panostus jäänyt minimiin.

Btw, ne katossa olevat liikkuvat MAC:it ei huvikseen huutele mm. Goboerroria, kannattaa ihan kustannusmielessä joskus kenties puhdistella niitä ja käydä läpi jotta niistä saisi muutakin iloa kuin pelkän liikkeen ja kivan yhden värin. Ennen pitkää ei saa enää tuotakaan.

Muuten illasta kiittäen, Tommi V.
Avatar
#35 • • Quu Guest
Itseasiassa vaikka Kerman FBI-illoissa valot ovat täysin sivuosassa, ihmettelin itsekkin eilen valojen laiskaa käyttäytymistä.

Muistelen niitä aikoja kun dj-koppi oli vielä tanssilattian päässä ja aina "nostatuksissa" macit pointtasivat suoraan diskopalloihin ja välkkyivät strobomaisesti. Niitä discopalloja oli silloin monta. :heart:
Avatar
#36 • • jUSSi Guest

Kiitokset järjestävälle taholle, mukava ilta oli musiikillisesti, MUTTA, ne VALOT, ne VALOT, tai anteeksi, mitkä valot? :scared:

En ole Kermassa ennen käynyt joten en tiedä onko paikka yleensäkkin noin pahassa jamassa kuin se nyt oli.



hmm, muistaakseni kermassa ei ole ikinä herkuteltu millään valoarsenaalilla vaan pääosassa on aina musiikki ja äänentoisto. Kerman interiööri on muutenkin sopivan ruma tummine 80-luvun puu(jäljitelmä)paneeleineen, että ei sinne kaivata mitään high-tech valoja vaan muutama räkänen spotti riittää ainakin minulle. Sehän jo itsessään luo sellaista ug-henkeä ;)

tosin stroboja/stroboefektiä saisi käyttää vähän enemmän, on se vaan niin hienoa!
Avatar
#37 • • Samuli Guest
muuta ei tarvita kuin hyvä pa, hyvä musa ja se siili siellä katossa. fuck dekot, glowstickit, välkkyvät valot ja tutit!
Avatar
#38 • • samlainio Guest

muuta ei tarvita kuin hyvä pa, hyvä musa ja se siili siellä katossa. fuck dekot, glowstickit, välkkyvät valot ja tutit!



Kyllä! Veit sanat mun suustani!
Avatar
#39 • • erik Guest
nuff said :D
Avatar
#40 • • Apo Guest
Iso kasa tuttuja ja hyvä fiilis joka puolella (paitsi miestenvessassa). Kivaa oli vaikka kerrankin tuli vietettyä enemmän aikaa bileissä jutellessa kuin tanssilattialla. Flunssakuumeyhdistelmä ja Atkinssin setin poikkoilevuus veivät loppuillasta pois pääsalista, mutta Talvipuutarhan hittiparaati piristi hyvin ja Final Frontierin tahdissa jaksoi nostella käsiäkin =)

.. ja tosiaan rahoille tuli hyvin vastinetta.. cd herätteli kivasti maanantaiaamuun.

p.s. Talvipuutarhan ääntä vois kyllä säätää hieman ;-)

--
apo