Pacifique

121 posts, 7 pages, 12,575 views

Avatar
#21 • • Tapsa Guest
Siisteimmät bileet, mis oon ikinä ollu !

Voiniinkauhiasti kiitoksia teille järjestäjät :)
Avatar
#22 • • Tigershark Guest
Oon seuraillu Platinumia jo kolmen vuoden ajan rekkautumattomana lukijana. Nyt oli pakko rekkautua, että pääsee kehumaan näitä bileitä.

Tultiin veljeni ja parin tutun kaa joskus varttia vaille kymmenen paikalle. Turvatarkastus oli toteuttu erinomaisesti kuitenkaan hirveästi turvallisuudesta tinkimättä, kesti about kymmenen minuuttia päästä sisälle (koirat nuuskivat nopeasti ja reppu katottiin metallinpaljastimella). Sisälle oli kyllä luotu sellainen miljöö, että huh! Unity&Labyrinth oli tuonut kesän keskelle Suomen talvea, ja paikassa oisi viihtyny vaikka aamunkoittoon asti.

Hyvällä tuurilla onnistuin saamaan vielä heti miesten pukuhuoneesta lokeron (pukkarin kapasiteetin käyttöaste% hipoi sataa), ja sit pääsi bilettämään. Paikan henkilökunta oli ilmeisesti sisäistänyt asiakaskeskeisyyden periaatteet, sillä palvelu joka paikassa oli ensiluokkaista.

Ihmiset olivat pääosin innostuneita musiikista ja varsinkin loppuvaihe pääareenalla oli aivan mieletön kokemus. Veden roiskuessa ilmassa, strobojen välkkyessä ja DJ:n heittäessä loistosettiä tuli mieleen Labyrinth 2001, jolloin teknobileissä käyminen oli mulle vielä uutta ja ihmeellistä. Vaikka monet bileet on tullu nähtyä, nii Pacifique kyllä yllätti, ihastutti ja sai jonkunlaisen "lisää tällaista" reaktion syntymään. Tää menee ihan kevyesti omalle bileiden top-5 listalle. Ainoa miinus oli muuttunut aukioloaika, josta olin tosin jo ennalta tietoinen.

Pitää vain toivoa, että tää oisi ollu järjestäjille taloudellisesti kannattava tapahtuma. Tällaista herkkua voisi tarjota Suomessa useamminkin.

Kiitos vielä Pacifiquen henkilökunnalle täyden kympin bileistä!
Avatar
#23 • • vaavu Guest
Jösses sentään.

Useamman kerran illan aikana huomasin ihmetteleväni itsekseni, että en olisi koskaan uskonut että Suomessa voi olla tollaista meininkiä. Ehkä siinä trooppisen ilmaston ja letkeän musiikin yhdistelmässä oli jotain, mikä sai tavallisesti niin jäyhät suomalaiset irrottelemaan noin vapaasti. Ainoa oikea adjektiivi kuvaamaan tuota tapahtumaa oli bakkanaalinen. Ihmiset bilettivät täysin estottomasti, hyvin olemattomissa vaatteissa, eikä varsinkaan loppuillasta kenenkään tarvinnut hävetä kalpeata ihoaan tai rasvaprosenttiaan.

Oli todella upean näköistä kun se iso keskiallas muuttui yhdeksi pumppaavaksi tanssilattiaksi. Ei ollut mitään pelkoa siitä, että tuolla allasosastolla ei olisi voinut tanssia - kahluukorkuinen vesi taisi muodostaa aika sopivan tanssialustan. Loppuillasta nostatuskohdissa jengi vielä pärskytti vettä kuin viimeistä päivää. Ja kun sitten vielä pärähti 'Sun is Shining" soimaan, joka toi mieleen uskomattomia muistoja entisistä hikisistä ja kosteista bileistä... :insert kaikkein ihquin hymiö tähän:

Ja meininkiä oli todellakin myös muilla osastoilla kuin vain altaalla. Klubilla sheikattiin kuin viimeistä päivää, eikä sielläkään puolella ihmisillä paljoa enempää ollut vaatetta päällä - bikinit olivat myös klubin puolella ihan sopiva tanssiasu. Ylhäällä hc-tuben saunanlauteet olivat aikamoisen eksentrinen kokemus. Saavuttiin sinne räppäämään pari kuvaa Proteuksen soittaessa, ja ensimmäinen ajatus ylös päästyään oli, että itse pääpiru oli siellä heittämässä kiukaille löylyä ja ihmiset tanssivat saunan lauteilla pirun tahdissa. Ylhäällä vasta olikin kuuma kuin helvetissä, ymmärrän kyllä että tunnin setin soittaminen moisessa ympäristössä on aikamoinen koettelemus. Mutta en kyllä muista että noin helvetillistä menoa olen vähään aikaan nähnyt missään, upeaa. Ja ambient-saunassa me ei edes ehditty käydä ollenkaan, sielläkin kuulemma oli todella hienoa.

Pieniä miinuksia oli, kuten allaspuolen baarijonot ja joidenkuiden lapsellinen käytös (esimerkiksi toisten vaatteiden ja omaisuuden kasteleminen). Nämä miinukset olivat kuitenkin niin pientä, että hukkuivat täysin yleiseen hyvään menoon.


Paikalla oli tiukka kuvauskielto, ja poket todella valvoivat sitä. Hyvä näin, koska en usko että noin vapautuneessa meiningissä välttämättä haluaa varoa pyllystä lähikuvia napsivia urpoja. =) Välillä oli vähän omankin kameran kanssa noloa ottaa ihmisistä kuvia, kun ei voinut olla varma haluavatko he mukaan vai ei. Me kuvattiin käytännössä lähes koko ilta läpi, mikä tietysti jätti biletyksen vähän vähemmälle. Toisaalta kun näki ne bileet ympärillään ja ymmärsi kuinka ainutlaatuinen tuo tapahtuma oli, halusi sen edes jollain tavalla taltioida. Kameran muistikortti vaan rupesi paukkumaan jossain vaiheessa täyttä, yksi gigakaan ei näemmä riitä kun kuvattavaa on paljon. :|

Uh, täytyy vain toivoa että noista kuvista edes osa on onnistuneita. Onneksi paikalla oli myös Jone, joten sieltä päin on luvassa hyviä kuvia joka tapauksessa. Toivottavasti vaan Jonen kameralle ei käynyt mitään. Nimim. terveisiä vaan sille urpolle joka tahallisesti kasteli Jonen kameran :mad:


Kokonaisuutena, nyt on ollut viikon sisään aivan uskomattomia bileitä. Ensin Hallmark, sitten Serena + Illut, ja kohta Oceanian risteily. En muista että ihan vähään aikaan on näin mieletöntä kevättä ollut. Hallmarkista jo ajatteli, että tästä on vaikea pistää paremmaksi, mutta olin iloisesti väärässä. Ja vielä on risteily edessä!

Vielä viimeisenä: en usko että tuota konseptia on missään maailmassa jalostettu noin pitkälle aiemmin. Tuosta tapahtumasta on mahdollista saada ihan maailmanlaajuisestikin tunnettu juttu, vähän kuten Koneisto tai Isot Labyt aiemmin. Täytyy toivoa sormet ja varpaat ristissä että viranomaisten tai Serenan puolelta ei tule mitään esteitä jatkon järjestämiselle. Ensi kerralla esimerkiksi Armin van Buuren soittamaan altaalle viimeiset pari tuntia upea kiksusetti, ja ainakin allekirjoittanut lupaa hajota onnesta siihen paikkaan.


PS. Kiva tutustua taas uusiin ihmisiin ja saada pari nimeä yhdistettyä naamaan.
Avatar
#24 • • Tapsa Guest

..terveisiä vaan sille urpolle joka tahallisesti kasteli Jonen kameran..



Ihan tosi, tahallaan :confused:

Joo kuvia vaan ja videoita asap :)

(tahtoo takaisin tuonne :excellent: )
Avatar
#25 • • LindaGP Guest

Paikalla oli tiukka kuvauskielto, ja poket todella valvoivat sitä. Hyvä näin, koska en usko että noin vapautuneessa meiningissä välttämättä haluaa varoa pyllystä lähikuvia napsivia urpoja. =)



"Hei, eka pyllykuva!" :laugh: Poketkaan eivät pystyneet olemaan kaikkialla. Näin monen räpsivän kuvia sekä kamerapuhelimilla että tavallisilla kameroilla. Yhdelle kuvaajalle meninkin pyytämään, että poistaisi minusta ottamansa kuvan. Saa nähdä tuleeko se kuva jossain vastaan.

Bileet oli... hmmm... ihan jees. Olihan ne tosi erikoiset ja ihan mahottoman kauniit. Kiitos siitä! Jostain syystä minulla ei vaan oikein fiilis noussut. En tiedä johtuiko se a) niin kosteasta ilmasta, että minulla oli hieman vaikea hengittää ja silmiä kirveli, b) kovasta lattiasta, että tuli jalat kipeäksi ennen aikayksikön, vai c) jostain muusta.

Tuntui siltä, että oli liikaa porukkaa nähdäkseen tuttuja, mutta kyllä tuttujakin sitten tuli vastaan. Siitä tulikin mieleen, että missäköhän se Mixa piileskeli koko illan kun ei näkynyt...
Avatar
#26 • • Tapsa Guest
Niijjoo . .
I've got the power !
:hearts:
Voi kun poijjaat laittaisivat vielä raitalistat . .
Avatar
#27 • • ville Guest
Joop, meidän kuvat ainakin viivästyy kun muistikortti ei suostu purkautumaan kamerasta. Pitää kokeilla ostaa kortinlukija ja toivoa, että se auttaa .... tässä vaihessa ei oikein voi hyväksyä tilannetta, että muistikortti olisi mennyt rikki ... (ajurit on asennettu uudestaan ja ollaan kokeiltu jo kahdelta koneelta erikseen)

Mutta lyhyt palaute bileistä:

voi .... helvetti .... mitkä ..... bileet ....

:hearts:
Avatar
#28 • • Edited Mad Jay Guest
Huh huh...olipas mukavat polskuttelut. Kiitokset Unity ja Labyrinth posselle - olette ansainneet bisset vaikka omassa kylpyammeessa vaahtokylvyn kera.

Kun tätä musapuolta etukäteen suunniteltiin ja kyselin että mitäs laitetaan niin tilattiin kesäistä baleaarista housea ja mielellään klassikoita.
Levyhyllyistä ja epämääräisistä kasoista lattioilta löytyi helmiä vuosien saatossa ja jostain syystä monen levyn hintalapussa oli markkojen ja eurojen tilalla pesetoja:).

Kiva oli katsella kun jengi sheikkasi altailla ja reunoilla näiden tahdissa:

intro: pacifique rainforest day
1. Jose Padilla "Sabor De Verano" (Way Out West Mix)
2. 808 State "PACIFIC" (pakkohan tää oli soittaa)
3. Fallout "The Morning After" (Lenny Dee & Tommy Musto vuodelta 1987)
4. Papacha "Benimussa"
5. Chocolate city "Love songs"
6. G-Club pres. Banda Sonora "Guitarra G"
7. del gado "coffee beats"
8. White Label "Space terassi rumpu specu"
9. Richard Grey pres. Hard Stuff "Synthetic Drums"
10. In Direct "Gold Rush"
11. The Original "I love u baby" (Dj Pippi no swing mix)
12. Denia "Ibiza" (el mix mas fuerte)
outro: pacifique rainforest night

Jay Mellin
Avatar
#29 • • Cos Guest
Kiitokset erinomaisesta talvesta irtautumis hetkestä!
Avatar
#30 • • Pokemon Guest
no niin on tullut aika monissa vesi ja kylpyläbileissä käytyä mutta nämä vei kyllä voiton kaikista vaikkei ehkä musiikillisesti pärjännyt. yleensä kun ei ehdi kaikkia paikkoja käymään edes läpi / löytämään ja aika loppuu kesken tietää olleensa hyvissä kemuissa. Chill saunaa en ikinä löytänyt löysin kyllä höyry saunan missä ei ollut höyryä mutta en mitään missä olis soinut musiikki... hardcoretube olis ollut kyllä kiva tsekata mutta kun vihdoin pääsin ylös niin siellä oli musiikki jo lopetettu... minkähän takia tämä eikös sen pitänyt kuitenkin jatkua kahtaan?

clubin puolella tuli ehdottomasta parasta saundia, mutta kyllä allas vei silti voiton... toi serenan allas toimii erinomaisesti kun se on isolta alueelta niin matala ja turvallinen, sinne on aika vaikea yritää hukkua. Onneksi tultiin niin aikaisin, että ei isompia ongelmia lokeroiden kanssa syntynyt. ja mistä lähtee isot propsit niin Järjestyksenvalvojat!!! en ole aikoihin törmännyt yhtä palvelualttiiseen järkkäri porukkaan näissä piireissä loistavaa, toivottavasti menee palaute perille ja vaikka pieni bonus:)

täytyy sanoa että oli erinomaisen hauskaa, ja se näytti niin hyvältä se allas siinä lopussa kun ihmiset pärski vettä tais olla about 600-700 ihmistä siinä altaissa ja ympäristössä sillä hetkellä... niin siitä tulikin mieleen että saisikohan sitä kapasiteettiä nostettua jatkoa ajatellen jollakin tavalla... lisää narikoita/koppeja ja jos talon kapasiteetti tulee vastaan niin "hämyteltta" pihaan missä ei oikeesti tapahdu mitään tai jotain vastaavaa koska kyllähän tuonne olis mahtunut 4000henkeä, ja jos siellä ensi kerralla olis niitä kovia ulkomaalaisia...(toivotaan) niin sinne varmaan väkeäkin voisi saada aikas paljon tuleen. Mutta ehdottamasti tämän vuoden parhaat bileet tähän mennessä ja toivotaan että jatkoa tulee ja poliisikin olisi myötämielisempi jatkossa!
Avatar
#31 • • Tres Guest

hardcoretube olis ollut kyllä kiva tsekata mutta kun vihdoin pääsin ylös niin siellä oli musiikki jo lopetettu... minkähän takia tämä eikös sen pitänyt kuitenkin jatkua kahtaan?



Yhteen piti jatkua. Soittoaikatauluissa sattui
pieni käpyily, jonka johdosta soitimme
proteuksen kanssa tuntia aiemmin kuin
ennakkoon oli ilmoitettu ja kukaan ei enää
soittanut minun jälkeeni. Sääli yleisön kannalta.
Avatar
#32 • • catt Guest

Unreal!



tod.
kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti! loistavaa.
oli uskomattoman kivaa!
Avatar
#33 • • Homegrove Guest
En pysty nyt mitään järkevää sanomaan kuin AATAA!!!

Ei kai, ihan selkeesti yhdet parhaista kemuista ikinä, euforian tunne oli verrattavissa Kupittaan Koneistossa altaassaa maatessa kun Jose Padilla soitti taustalla ja aurinko paistoi.

Kohokohdat oli Rinneradion yllättävän "mättö"-setti, tykkäsin todella ja niin tuntui täysi allaskin tykkäävä, Mellinin klassikot sulatti sydämen ja Kukkasen lopetus oli kyllä pois tästä maailmasta...

Tarkempaa reportaasia asiasta tulee löytymään Xpander.nl:stä, päätin että näistä on kyllä ihan pakko kirjoittaa vaikken ennakkoon niin ollutkaan suunnitellut. :)
Avatar
#34 • • MikkiHiiri Guest
No h-u-h-h-u-h! Olipas ihan pimeen kovat bileet. Fiilis niin loistava ettei pysty selittää enempää :hearts:
Kiitos erityisesti järkkäreille, mahtavaa katsoa miten hommat vaan toimii just niinku pitää.
Kiitos lattialla joranneille ja huutaneille porukoille. Oli loistava fiilis soittaessa vaikka olin
reissailusta johtuen lähes kuolemanväsynyt!

Illan pari kohokohtaa: VIP Loungessa pousaillessa fiilikseen 100% sopiva New Order - Blue Monday.
Pääareenan kopista katottuna altaille ihan tajuton fiilis kattoa miten porukka hillu.

KIITOS <3<3<3 kruunas yhen mahtavimmista viikonlopuista elämäni aikana
Avatar
#35 • • Ozie Guest
Oi että :heart:
Oli kyllä semmoset bileet et oksat pois.

Koko viikon odottanu tätä ihan törkeesti (siis viimesen viikon silleen ettei oo voinu olla puhumatta). Etkot vähän kärsi ku hyvä musa (tm) uupu ja pizzoja ei voitu toimittaa tuntiin. Vähän ennen lähtöä katkeski jo filmi. Taksi tuli hakee 20:30 koko meijän 11 päisen poppoon. Jonoista ja muusta alkuhässäkästä en siis pysty mitään kommentoimaan...21:00 aikoihin piti olla perillä.

Kaikki oli hyvällä päällä, hymyileviä naamoja näky ihan törkeesti, naiset oli kauniita ja musiikki mukavaa. Isos altaas löysin itteni kaverin kainalosta jonkun puhallettavan lelun päältä jossa oli palmu. Ööh...sori jos joku närkästy asiasta. Muuten tuli sit pyörittyy vähän joka paikassa.

Kiitti sille tytölle joka tuli porealtail kaataa siideri suuhun, taisin unohtaa siin välis kiittää :excellent:

Lopussa meni vähän sähläykseks ku paikkaa ruvettiin pistää kiinni. Alun filmin katkeamisesta johtuen luulin et mul oli tavarat lokerossa. Kavereita ei näkyny missään ja piti olla puoliks lokero yhen kaverin kanssa. Nooh, onneks löysin sit sen kaverin joka kerto ettei meil ollu mitään lokeroa eikä se saanu mun vaatteita narikasta ku meil oli samas. Onneks henkilökunta oli erittäin ystävällistä, vaikka siin vieres joku huuteliki jotain niille ja sain tavarani takas kuvausta vastaan. Taksiki oli heti portin ulkopuolella odottamassa niinku piti.

Kiitos järjestäjät, henkilökunta, taksikuski joka kesti meitä meno ja tulomatkan ei voinu olla helppoa ja kaikki ihmiset jotka oli hyvil fiiliksil liikkellä :hearts: :hearts: :hearts: :hearts: :tosiihqplurhymiö:
Avatar
#36 • • AJT Guest
Se allas oli kyllä loistavin tanssilattia ikinä! :excellent: Omalta osalta eivät käytännön järjestelyt menneet ihan putkeen - kun tulin myöhään enkä saanut lokeroa niin oli vähän kylmä jonottaa aluksi 20 min narikkaan uikkareissa, ja ambient-saunassa käynnin jälkeen havaita, että eipä ole enää uikkareitakaan, kun joku keksi pölliä ne lokerosta. Pisteet kuitenkin järjestäjille jotka saivat hommattua varasimmarit ja biletys jatkui.

Vihreä putkiliuku ja "villi virta" olivat muikeita - varmaan hc-putkikin olisi ollut mutta jono näytti turhan pahalta siinä vaiheessa kun siellä kävin, enkä älynnyt että siellä olisi ollut saunakin. Muuten ihmisiä oli juuri sopiva määrä. Rinneradio tarjosi illan parasta musiikkia. Ehkä epätodellisin fiilis oli kuitenkin loppuvaiheessa Orkidea & DS:n setin aikana, kun keskellä pääallasta laitettiin hetkellisesti valoja vähemmäksi, stroboja päälle ja veden pärskytys ja huuto jatkui...:happyroll: Pakko päästä joskus uudestaan!
Avatar
#37 • • Edited Inditm Guest
Jaahas, jaahas. Pitäisköhän tässä pikku hiljaa alkaa vittuuntumaan siitä, että jouduin viime yöksi duuniin ja nää kemut jäi väliin. Noh, klubiristeily tarjoaa mahdollisuuden revanssiin. Toivottavasti possen hyvä fiilis ja onnistuneet järjestelyt saadaan onnistuneesti siirrettyä myös serenan altaita suuremmille aalloille.
Avatar
#38 • • TommyT Guest

Joop, meidän kuvat ainakin viivästyy kun muistikortti ei suostu purkautumaan kamerasta. Pitää kokeilla ostaa kortinlukija ja toivoa, että se auttaa .... tässä vaihessa ei oikein voi hyväksyä tilannetta, että muistikortti olisi mennyt rikki ... (ajurit on asennettu uudestaan ja ollaan kokeiltu jo kahdelta koneelta erikseen)



Toi olis muuten vuoden 2. pahin katastrofi mikä voisi meitä kohdata, jos ne kuvat ei sieltä purkaudu.

Pahin tähän asti oli bileiden lyheneminen 02:een.. :excellent:

-TommyT-
Avatar
#39 • • illusion Guest
Olipas kiva ilta.. hyvissä ajoin ennen kahdeksaa tultiin paikalle, ja vastassa oli jonollinen muitakin hyvis ajoissa tulleita.
Jonon alettua vetämään, päästiinkin aika nopeesti sisään, ja matka kohti pukukoppeja alkoi.

Kopilta suoraan saunaan lämmittelee jonotus viluja pois :D
hc tuubia piti koittaa heti ensimmäisenä, pikku jonotuksen jälkeen matka pimeäänputkeen alkoi, polskis alhaalla ja seuraavaa allasta kokeilee.

Oli kyllä niin ihanan näköistä, kun porukka tanssi siinä altaassa musiikin soidessa. :hearts:

Ainut illan miinus niille saunoille jotka oli ilmeisesti säästösähköllä lämmitetty, kun katosi alku illan jälkeen löylyt niistä.. höyrysaunakin oli lämmempi
Muuten täysi kymmenpistettä illalle!

Kiitokset: bileiden järjestäjille, ja kaikille jotka teitte ihanan lauantai-illan
Lisää näitä pacifique bileitä :heart:
Avatar
#40 • • Ozie Guest
Kirjotan tän broidin tunnareilla, ku omia ei muistaakseni oo.

Onko jollain tietoa paljonko veden pinta nous noitten bileitten aikana? :D

Edit: Joo, no pitää kehua että kaikki meni ihan putkeen! Onnistuin hukkaamaan narikkalappuniki jossain vaiheessa, mutta löysin sen altaan pohjasta 15min myöhemmin... Voiko tätä kutsua onneksi?