John Digweed Screenin synttäreillä

119 posts, 6 pages, 17,417 views

Avatar
#21 • • Homegrove Guest
Trainspottingia:
Björk-joku biisi (joku remix)
Luke Chable & Dirty Fours - Bass Trap (Vapour)
Nathan Fake - Outhouse (Border Community)
Chable & Bonnicci - Ride (Alternative Route)
unknown - A Tribute to S&S (white label)(se Saints & Sinners - Pushing too Hardista soinut uusi remix ihan lopussa)
UNKLE - In a State (Sasha Remix)(eka encore)
LSG - Netherworld

Nuo minä bongasin. Ekaa encorea lukuunottamatta en ainakaan tuntenut yhtään biisiä joka olisi vielä virallisesti vielä ulkona. :excellent:

Joo nää oli kyllä bileet! Tultiin mestoille puoli 11 suunnilleen ja illan ensimmäinen vastoinkäyminen tuli kun minulta vietiin mynthon-aski tarkastuksessa. Nooooh, Tainalla oli oma syötiin sitten se pois kun molemmilla oli kurkku kipeä. Merikaapelihalli oli vielä tässä vaiheessa kiinni joten mentiin tarkastamaan Salin meininki. Pia ja Milla soitti kyllä sellaista meisinkiä että oksat pois ja palamaan. :)

Muita kuuntelematta vetäisin tukevan lautasellisen sitä vodka red bull-hyytelöä ja kyllä siitä mukava pöhinä tuli päälle. Pari bisseä vielä ja sitten Merikaapelihalliin Juhaa kuuntelemaan. Hyvää meininkiä tuli vika puoli tuntia siitä huolimatta että herra Digweed oli selän takana säätämässä koko ajan.

Kun Digweed aloitti niin ilta alkoi kunnolla. Eka puoli tuntia oli kyllä parasta setin rakennusta mitä allekirjoittanut on koskaan kuullut. Äijä pisti biisiä päällekäin kuin leego-palikoita. Älyttömän tarkkaa miksausta ja joka biisi pisti pikkuriikkisen meininkiä ja vääntöä lisää. Yhdeltä meno oli jo taivaissa.

Loppuilta tuli paria pientä taukoa lukuunottamatta oltua Digweedin seurassa. Se Riden bassline oli kyllä todellakin jostain toisesta maailmasta parhaassa äänentoistossa mitä olen missään koskaan kuullut.

Sitten liian äkkiä se loppuikin jo ja oli aika lähteä kotio. Se Sashan remix UNKLEsta toka vikana oli kyllä jotain niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hienoa....

Toinen takapakki oli että Tainan sadevarjon "häviäminen" narikasta mutta onneksi ei satanut.

Kiitos Juha ja Micko, kiitos kaverit (CD:t oli kaikki extra kiboja :hearts: ), ja kiitos herra Digweedille. Hannulla oli HAUSKAA!
Avatar
#22 • • Zapa Guest
T0O0OP CLASS!!!

Digweed soitti maukkaan setin, loistoveisuja kyllä vaan - thank you very much sir! puol kolmelta joutu lähtee jo pois kotiin nuqquuuu kun aamulla aikainen herätys, se jäi harmittamaan...

valot oli huippua, varsinkin diggersin takana oleva kyhäelmä ja soundikin oli kohdillaan!

tätä settiä ei missään nimessä voi verrata joskus kolme vuotta sitten kuulemaani Fabricin finger in a ass -kaivuuseen, tässä oli jytää!

I SALUTE MR DIGWEED
Avatar
#23 • • olliS Guest

Trainspottingia:
Björk-joku biisi (joku remix)
Luke Chable & Dirty Fours - Bass Trap (Vapour)
Nathan Fake - Outhouse (Border Community)
Chable & Bonnicci - Ride (Alternative Route)
unknown - A Tribute to S&S (white label)(se Saints & Sinners - Pushing too Hardista soinut uusi remix ihan lopussa)
UNKLE - In a State (Sasha Remix)(eka encore)
LSG - Netherworld


Pari lisäbongausta:
Roland Klinkenberg - Melting Point
Roland Klinkenberg - Bounce & @
tulivat sopivasti peräkkäin :)
Helwig & Holleman - Mothaload
ja lopussa soinut upea The Beloved - Sweet Harmony (Pascal F.E.O.S remix?) :hearts: huhhhh..

heruuko Hannu tästä xpanderiin 10/10 ;)
Avatar
#24 • • Thunderbird Guest
Voih... mä olin hieman ehkä myöhäisherännyt kun vielä iltakymmeneltä anelin kyytiä Hesaan.. turhaan :sad:
Noh mut hyvä jos jengi viihtys... tuleehan noita kemuja!
Avatar
#25 • • Ezzy Guest
Hyvissä ajoin mestoilla jo pari minsaa päälle 21.00 ja kakkua naamaan(oli hyvää, kiitsat). Suuren juhlan tuntua oli ilmassa.

Kipeetä settiä kyllä diggersiltä, enpä olisi edellisten keikkojen perusteella odottanut ihan noin tajuttoman rullaavaa ja melodista matskua.
Vika biisi oli ihan tajutonta hehkutusta, kuten pari muutakin välillä. Pitänee odotella tarkempia speksejä Homegrovelta joskus kunhan biisit julkaistaan.

Kuvaaminen meni kohtis perseelleen selkäsäryn aiheuttaman vitutuksen johdosta, mutta loppuillasta sain hieman juonesta kiinni ja ainakin tanssiminen onnistui hymysuin :heart:

Decotus ei ollut aivan mitä olisin odottanut ja valotkin jotenkin vaisut, mutta niiden käyttö oli mainiota. Screeneillä pyörivä matsku oli hupaisaa. Muutamia todella loistavasti musiikkiin/fiilikseen sopivia pätkiä tuli ihmeteltyä.

Kiitos Screen 6v...and many more :)
Avatar
#26 • • sixtus Guest
Kai se on ittekki kommentoitava jollain tavalla. Lähtökohdat ei vät olleet parhaat mahdolliset; sunnuntaina herätys kello 07.30 joten ihan täysillä ei iltaan voinut lähteä sekä muutamat uusimmat livet mitä digweediltä olen kuullut...mutta täytyy kyllä sanoa että mies tosiaan näytti mistä kana pissii. Oli kyllä niiiiin hyvää progea ettei paremmasta väliä ja miksauksen, ohjelmoinnin yms. tasosta ei varmaan enää tarvtse edes mainita.

Ainoa harmi on ettei proge enää oikeen meikäläiseen iske niin kuin muutamana edellisenä vuonna. Jos kyseiset bileet olisisivat olleet esim. vielä vuosi sitten, en tiedä mitä olisi tapahtunu....
Avatar
#27 • • upee Guest
diggersin setti oli kyllä liian tasaista poljentoa makuuni, eikä se alun jälkeen oikeen kehittynyt mihinkään suuntaan. välillä hieman nostattavampaa, melodista matskua biisin-parin verran ja sit taas puoli tuntia tasaista progejytinää, toisinaan skidillä teknovivahteella. ihan loppua en kuullut, mut netherworld sun muut ois salettiin maistunut kyllä. tiedä sitten, johtuiko tuo jatkuva jytinäpoljento sitten kaapelista ympäristönä, mutta mielelläni oisin herran kuullut jossain pienemmässä ja ennen kaikkea klubimmassa tilassa.

yleinen meno oli kyl hävyttömän hyvä. porukkaa tuntui olevan juuri sopivasti, aivan kuten coxeissa. kaapelihallin ja himan&salin väliä pääsi kulkemaan suht vapaasti käyttämättä kyynärpäitään mut liian väljää ei ollut missään. himan&salin puolella oli toisaalta helvetillisen kuuma ja sosiaalisista hetkistä piti aina välillä irroittautua vilvoittelemaan kaapelihallin puolelle (kinda weird..) kovinta meininkiä herui kyl himabileissä hiskiltä&jeesukselta + tytöiltä!

kaapelihallin dekoominen ja valaiseminen on kyllä aika mahdoton tehtävä. valojen ripotteleminen taakse asti vaatii aivan liikaa resursseja, mut hieman olisi voinut soihtuja sijoittaa myös hallin keskivaiheille. turhan rokkistarameininki, staran takana hohtaa kaikki valopyssyt, mut bilettäjää ei sohita ees hehkulampulla. dj-standin takaosan katon valaisu kuvioin ja värein oli kyl mageen näköstä, samoin kuin screenit.

summa summarum: cox teknoineen sopi kaapelihalliin paremmin, mut muilta osin järjestelyt toimivat jouhevammin kuin toukokuussa (ennakkojono 2min, narikka 3min, secucheck 20sek, tiskiltä juoma 1min jne) ja yleinen tunnelma oli ehkä hitusen korkeammalla. kiitos ja onnea näytölle!
Avatar
#28 • • Paarma Guest
Digweed osoitti olevansa maineensa arvoinen dj. Setin kuljetus oli äijällä totaalisen hanskassa, mies sai meikäläiselle aikaan melko harvoin todistettavan tanssilattiahypnoosin tiputtamalla saumattomasti itselleni lähes täysin tuntematonta materiaalia tuntikaupalla, harkitusti. Lisäkumarrus siitä että mies vaikutti soittavan biisinsä pääosin vinyyliltä ilman finalscratchia tms. vempaimia.. Kiitän.

ps. ei tarvinnut liikaa tuijotella deejiin suuntaan kun skriineillä esiintyi riittävässä määrin joko tissejä[tm] tai hehkeitä neitokaisia lähentelemässä itseään/toisiaan ;-9

pps. Mikäköhän killeri funkd'void-henkinen bassokuviovetoinen biisi soi siinä about 03:25 kun koko cuidado-ryhmä oli pokkaamassa lavalla?

ppps. muistiin kirjoitettujen vokaalien perusteella jälkikäteen suoritettu spottaus yhdestä illan kovimmasta raidasta: Mesh - It Scares Me (Tension remix)

edit: jos haluaa kuunnella äärimmäisen matalalaatuisen version em. raidasta, sellainenkin linkki tuli vastaan:
http://www.geocities.com/ajvaughn2002/Mesh-ItScaresMe.mp3
Avatar
#29 • • Yansher Guest
Diggers hoiti hommansa ihan kiitettävästi. Onhan John aikamoinen guru noiden settiensä kanssa. Erittäin rattoisaa oli myös jutella kaverien kanssa kunnolla. Todella positiivinen ilta.

Silti päällimmäisenä jäi mieleen oikein mukava tarkastus osuus sisään tullessa.
Ensimmäinen tarkastus kohdallani vei n. 5 min. Pitihän puhelimesta irroittaa akku ja lompakko tyhjentää kaikista mahdollisista tavaroista pöydälle. Samalla huomasin että olipas taskut täynnä tavaraa ja sanoin vieväni osan narikkaan takin taskuun (silloin ei ollut minkäänlaisia jonoja ja tavarat jotka vein oli myös tarkastettu). Homman hoidettuani, joka vei n. minuutin, tulin takas tarkastus pisteeseen, niin eiköhän juuri minut tarkastanut kaveri ollut häipyny. Joten olihan se mukavaa kun puhelimen akku irroitettiin jälleen ja lompakko levitettiin pöydälle uudemman kerran.
Eli tarkastukset kohdallani veivät about 8-10 min.
Taisinpa olla epäilyttävimmän näköinen kaveri koko paikassa.
Toisaalta, ei pitäisi pukeutua farkkuihin ja t-paitaan puhumattakaan siitä, että olin lähes selvinpäin muutamaa olutta lukuun ottamatta. Mikäs sen epäilyttävämpää.

Muuten ilta oli :happyroll:
Avatar
#30 • • sanguis Guest
Jee!
Todella positiivinen yllätys! Hyvää seuraa, kodikas tunnelma, huippu musiikkia ja upeita esityksiä.
Sen verran vaan siitä tanssiesityksestä, ettei sitä todellakaan ole pakko seurata jos ei tykkää. Viittaan vaan erääseen kommenttiin täällä forumissa, että esitykset oli rektaalista. Sitä ne ei ainakaan ole! Aika rumasti sanottu. Ei ole helppoa heittää voltteja tosta vaan... Toisaalta kaikilla on oikeus mielipiteeseen...

Kiitos Screenille,kiitos esiintyjille.
Avatar
#31 • • nick Guest
Yksinkertainenkin viimein ymmärsi, mitä PROGE lopulta on... Taivaalliset soundit maan päällä, mestarillisesti kerroksittain rakentuva matka kohti kliimaksia, sielua tärisyttävä bassoraita varmistamassa tanssittavuuden. Hymyilen vieläkin...

KIITOS SCREEN!
Avatar
#32 • • Viltsu Guest
tai no, ymmärsit ainakin mitä setin _rakentuminen_ meinaa ;)
kyllä tuolla puhdasta (siis juustosta ;) tranceakin tuli..
Avatar
#33 • • Edited nick Guest

tai no, ymmärsit ainakin mitä setin _rakentuminen_ meinaa ;)
kyllä tuolla puhdasta (siis juustosta ;) tranceakin tuli..



screenin proge ihanasti rullasi ja rakentui, juustoisuudesta for god's sake ei tietoakaan, kliimaksi ja hurmos tapahtui selkäytimessä.

jatkoilla tuli sitten sitä juustoa kahdenkin esiintyjän voimin...
Avatar
#34 • • Mimako Guest

mielestani tasapaksuu matskuu
lukuunottamatta alotusta (mika
se bjorkin biisi oli milla digweed
alotti?) ja jossain 2 maissa tullut-
ta vahan teknompaa soundii...



Itse lähdin Screeneihin vailla suurempia odotuksia ja setin alku näytti vahvistavan epäilyni: tylsää surinaa mitä tylsää surinaa. Baariin.

Onnekseni satuin harhailemaan baarista yhden jälkeen ja setti kuulosti paljon paukkuvammalta. Ei Merikaapelista voinut enää juurikaan poistua sen jälkeen. Kuten yhden kaverin kanssa todettiin, setissä oli jopa psykedeelisiä sävyjä ja sehän passasi paremmin kuin hyvin. (Viittaan tällä erityisesti yhen-kahen maissa soitettuihin ehkä useampaankin biisiin joiden yllä leijui eteerinen surina. Se toi mieleen Art of Trancen Easter Islandin, jos joku muistaa.)

Olipas aivan älyttömän kivaa :hearts:
Avatar
#35 • • orkidea Guest
Tiistain Tanssi-Illassa 21.10 klo 22:30--> tulossa Digweedin haastattelu.
Kiitos Screenille loistavista synttärikemuista ja hienoista kuudesta
kuluneesta vuodesta!!
Avatar
#36 • • Homegrove Guest
Kyselin GU:lla uusista Björk remixeistä ja sain vastaukseksi että neidin An Echo A Stain biisistä on ilmaantunut Chable & Gainer remix. Se oli sitten varmaan se. Soundit ainakin sopi Luke Chablen juttuihin. :)
Avatar
#37 • • Homegrove Guest
GU:lla oli koottu bongauksia... Siellä kun oli jokunen brittikin yleisössä ;)

* Bjork - Unknown (Unknown Mix) [First Track]
* Luke Chable & Bonacci - "Ride"
* Nathan Fake - "Outhouse"
* Roland Klinkenberg - "Metling Point"
* Roland Klinkenberg - "Bounce
* Christian Cambas - "It Scares Me" (Dub)
* Echomen - "Cure"
* Matthew Dekay - Unknown
* Remy - "Backstabber" (Remy Mix)
* Luke Chable & Dirty Bass - "Bass Trap"
* Remy - "Neopolitan"
* The Beloved - "Sweet Harmony(Pascal FEOS Remix)"
* Unkle - "In A State" (Sasha Mix) [Second to Last Track]
* LSG - "Netherworld" (Jules Verne Mix) [Final Track]
Avatar
#38 • • :t:c: : : Guest

GU:lla oli koottu bongauksia... Siellä kun oli jokunen brittikin yleisössä ;)



Oli muutenkin älyttömästi ulkomaalaisia klubbaajia paikalla, joka oli kyl enemmän kuin erijees :)
Avatar
#39 • • Tapi T Guest
Lisää spottailua:

Situation 2WO - Way 2 Tite (entiiämikäversio)
Avatar
#40 • • okiru Guest


* Matthew Dekay - Unknown



Hetken jo kuvioissa pyörinyt mahtava ep. Molemmat puolet aivan järkyttävän hyviä. Toisella tasabiitti (se, jonka äijä soitti), toisella enemmän makuuni soveltuvaa breakbeat matskua.
Eli siis soinut raita oli Matthew Dekay vs Akatishia - Time to Think (Fourward mix) [Extrema]

Suosittelen!

Ja omat ajatukseni illasta:

Malttamattomuus yllyttyi kun kaapeli alkoi häämöttämään kello 22:45 aikoihin. Turvatarkastus oli erittäin nopea, tosin naisten kohdalla tarkastukset venyivät hieman kun se laukku yleensä sisälti kaikkee jännää, jota turvamiehet/naiset jaksoivat tutkia.
Mellin soitti mainiota materiaalia ja kiitos sinulle ja Mickolle mahtavasta klubikonseptista, jolle Suomesta ei löydy vertaista.

Kiitos teille kaikille vanhoille ja uusille tuttavuuksille rattoisasta illasta. Ilta oli myös teidän ansioista onnistunut. Varsinkin Tre posse jaksoi edustaa. Ja se "progerintama" jaksaa hieman hymyillyttää vieläkin :D

Lounge ja ne salmarikuutiot tekivät tehtävänsä ja ehkä paremminkin. Kiitos talolle ilmaisestä kännistä :excellent:
Mielestäni paljon kehuja ansaitsee Souls systerit Pia ja Milla, jotka ovat varsin miellyttävä lisä liian maskuliiniseen DJ tarjontaan. Soundinne rokkaa :) Hiski ja Pinnie olivat tuttuun tapaan mainioita.

Itse Digweed oli sitä mitä odotinkin. Hillitty, teknisesti uskomaton ja soundi, jota jaksaa hypettää. Ensimmäiset 6 varttia olivat, kuten Tapi T sanoi myös omasta mielestäni parhaat hetket, joita olen viettänyt tanssilattialla elämässäni. Se melodisuus, synkkyys ja rouhiva soundi on se mikä saa karvat ja pippelin pystyyn :D . Toivotaan, että juuri ensimmäinen tunti/kaksi päättyisi Kiss100 ohjelmalistalle. Kiitos herralle visiitistä ja showsta.

Cuidado oli mielestäni jälleen piristävää, vaikka kiinnittikin liiaksi huomion pois musiikista, jota saavuin kuuntelemaan. Capoera ja tulella leikkiminen on varsin viihdyttävää kuitenkin.

Mainio vuosikerta Screenistä muodostui..kiitos pojat ja onnea erittäin paljon :heart:


-mika