Apple iPhone

497 posts, 25 pages, 143,991 views

Avatar
#401 • • jUSSi Guest
Minäkään en kyllä ole vielä törmännyt Symbianin kehuttuun ûber-surkeuteen. Oma 6680 (pre-N70) toimii kuin junanvessa. Jokapäivä surffaan netissä ja bt on päällä useasti ja en sulje sitä käytännössä koskaan. En muista puhelimen tiltanneen ikinä.
Avatar
#402 • • MikkiHiiri Guest

Minäkään en kyllä ole vielä törmännyt Symbianin kehuttuun ûber-surkeuteen. Oma 6680 (pre-N70) toimii kuin junanvessa. Jokapäivä surffaan netissä ja bt on päällä useasti ja en sulje sitä käytännössä koskaan. En muista puhelimen tiltanneen ikinä.



Viat taitaa olla pääosin N-sarjalaisissa (joissa niitä vikoja on ja helvetin paljon onkin), mitä oon kysellyt eri puolilta. En oo kyllä ikinä sijoittanut noin montaa euroa paskaan, enkä sijoita enää toivottavasti ikinä. Se on ainakin nyt itselleni todistettu, että Nokialaisissa ei mene hinta ja laatu käsi kädessä, toisin kuin aika monessa muussa asiassa, mihin olen elämässäni sijoittanut. Nokialaisissa näköjään mitä halvempi, sen paremmin toimii.

edit:

Ja se mikä tässä vituttaa eniten itseäni on, että jos haluan varmasti hyvän puhelimen, mikä pitäis ostaa? Nokia tekee näköjään laadultaan helvetin vaihtelevaa tavaraa. Onko olemassa edes erittäin laadukasta puhelinvalmistajaa? Olen pyrkinyt ostamaan aina tuotteita, joiden kanssa ei tarvitse tapella ja hyvin olen pärjännyt tähän asti pitemmän aikaa tuota noksua (tai kaikkia 2000-luvun noksuja) lukuunottamatta.

edit2:

Ja se miks dissaan nokiaa täällä on vain sen takia, kun tällä vittuillaan applea kohtaan ja luullaan, että nokialla olis kaikki asiat muka hyvin ;)
Avatar
#403 • • tumpsi Guest
nii, mulla ei oo kyllä koskaan ollu n-sarjalaista, nyt on e70 ja aiemmin oli joku 6-jotain.
Avatar
#404 • • _U Guest
Mul on e65 ja liian usein tulee noita selfbuutteja ja ihme häröjä. Pitäis viedä päivitykseen, mut enpä jaksa. Muuten oikein kelpo luuri. Nokia on silti parempi kuin Apple puhelimissa, s*Atana! Mut kenties ei joskus tulevaisuudessa (yeah right). :angry:
Avatar
#405 • • Nudie Guest

Ton saatanan paskan nokia merkkisen kumisaappaan automaattista selfboot-toimintoa taas kattellessani vois melkein perustaa Nokiallekin oman dissaustopicin :) Nokia = Win98

Symbian on kyl yks saatanan keksintö. Ei jumalauta enää ikinä symbiania tähän talouteen



Siis mitä vittua. Symbianhan nimen omaan mahdollistaa avoimen sovelluskehityksen ja sitä kautta paremmin toimivat, monipuolisemmat mobiililaitteet. Olen edelleen sitä mieltä, että Apple tekee mielenkiintoisimmat gadgetit maailmassa ja parhaat käyttöliittymät, mutta avoimuuden osalta he ovat ihan yössä.

Sain juuri E61i:n ja olen personoinut luuriani nimen omaan eri kehittäjien toimesta tuotetuilla sovelluksilla, jotka toimivat hyvin ja nostavat tuon laitteen ominaisuudet ihan eri tasolle, kuin pakasta vedetyssä tuotteessa.
Avatar
#406 • • ville Guest
tänään odotetaan t-mobilen lehdistötilaisuutta, jossa tod. näk. kerrotaan iphonen eurojulkaisusta. Kovasti tuntuu ala olevan sitä mieltä, että sama laite kuin jenkeissä ainakin tiedonsiirron puolella, joten 3G fanit jäävät toistaiseksi vielä odottavalla kannalle :(
Avatar
#409 • • Loopy Guest
* iPhone coming to the U.K. November 9th
* Will cost £269 and be available from Apple Retail stores and the Carphone Warehouse. 8GB model, EDGE not 3G (so the same model as the US). iTunes WiFi Music Store will of course come with the iPhone.
* O2 is the exclusive carrier
* Contracts cost £35, £45 or £55 a month and include unlimited (within fair-use) WiFi at The Cloud hotspots and EDGE & GPRS on O2. For more details there's a shiny new O2 page here.

Lähde:
http://www.tuaw.com/2007/09/18/metaliveblogging-apples-mum-is-no-longer-the-word-event/
Avatar
#410 • • putteh Guest

ei mitään uutta maan ja taivaan välillä:

eurooppaversiossa ei ole 3G:ä ja syynä virrankulutus:

http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=12&news_id=200722917



Jeps


Why not 3G networks?

Steve: "The 3G chipsets are real power hogs. Handset battery life cuts power to 2-3 hours." Yeah yeah, we've heard it before. "Our phone has a talk time of 8 hours and that's really important when you want to use your phone for internet and music. 3G needs to get back up to 5+ hours, something we think well see later next year. ... WiFi is way faster than any 3G network. Energy efficient EDGE with better, faster WiFi. That's why we chose it."

Avatar
#411 • • JussiS Guest

ei mitään uutta maan ja taivaan välillä:

eurooppaversiossa ei ole 3G:ä ja syynä virrankulutus:

http://www.digitoday.fi/page.php?page_id=12&news_id=200722917


Tuolla hinnalla saattaa myydäkin, vain hiukan kalliimpi kuin iPod ja aika isolle osaa ihmisistä ei ole kauheasti käyttöä 3G:lle (toisaalta taas puhelimen kohderyhmä on tottunut käyttämään 3G:tä). Tuskinpa tätä Suomessa myydään edes kytkykauppana, ymmärtääkseni siinä kuitenkin tarkoituksena on saada UMTS-verkolle katetta. Eipä täytä ainakaan meikäläisen vaatimuksia, alkaa olemaan sen verran tottunut mobiilidataan, ja WLAN-verkkoja (avonaisia) ei todellakaan löydy muuta kuin tietämällä missä niitä on. Pelkästään bussiaikataulujen selaaminen GPRS:n yli on tuskaa, joten en oikein osaa kuvitella kunnon webbiselausta sillä.
Avatar
#412 • • akir0 Guest
Pikaisella vertailulla näytti olleen jonkun verran kalliimpi kk-hinnaltaan kuin n95 ja sen päälle tuo käsiraha. Katselin siis lähinnä o2:n sivuilta. Vertailu on siinä määrin hankalaa, että samanlaista pakettia molemmille puhelimille en tuolta onnistunut löytämään.

Anyway, ilman kytkyä hinta menis siis kai sinne 800e luokkaan, kuten odotettua.
Avatar
#413 • • onnela Guest

Tuskinpa tätä Suomessa myydään edes kytkykauppana, ymmärtääkseni siinä kuitenkin tarkoituksena on saada UMTS-verkolle katetta.



Niin, siis suomessa kytkynä saa myydä ainoastaan 3G-luureja... ja tuo ei sellainen ole.

Tulipa tänään tuollaista räplättyä. UI oli kyllä hieno! Kosketusnäyttö ei kuitenkaan pysty korvaamaan normaalia näppistä. iPhonen UI oli parhaimmillaan esim. kuvien selailussa, weppiselailussa, musiikin selailussa ja ylipäätänsä kaikenlaisessa selailussa, kuten odottaa saattoikin. Editointi, kirjoittaminen yms. olikin sitten melkoisen tuskaista touhua. Ja ilman katsekontaktia tuota ei käytetä, ja se on ainakin allekirjoittaneelle se isoin kynnys.

Weppiselailu tuntui jostain syystä tosi tahmealta myös wlanin yli... tiedä sitten mistä tuo johtui.

Ihan hauska lelu, mutta tuon kokeilun perusteella ei ole ainakaan itselleni varteenotettava vaihtoehto "bisnes-kännyksi". Sen sijana iPod touch rupesi nyt kiinnostamaan.

Parasta, mikä Applen anti tällä erää voi puhelinten valmistukseen olla on se, että saavat hieman kaavoihin kangistuneita puhelinvalmistajia heräämään miettimään asioita vähän uudelta kantilta.

Valmis puhelin iPhone ei tällä hetkellä vielä ole. Ehkä sitten v2...
Avatar
#414 • • ville Guest


Parasta, mikä Applen anti tällä erää voi puhelinten valmistukseen olla on se, että saavat hieman kaavoihin kangistuneita puhelinvalmistajia heräämään miettimään asioita vähän uudelta kantilta.



Niinpä.... muutaman tyypin kanssa juttelin, jotka ovat käyttäneet iphonea hieman enemmän ja lyhyesti sanottuna kehut olivat aina:

UI on totaalisen uusi ja uskomattoman helppo käyttää. Puhelin on tuonut markkinoille jotain uutta ja se taatusti tulee näkymään vuoden aikavälillä kaikilla puhelinvalmistajilla.

Kukaan näitä tyypeistä ei ottaisi iphonea jos pitäisi kirjoittaa paljon puhelimella, mutta toisaalta kaikkien mielestä laite oli niin kiva lelu, että sen omistaminen toisi paljon iloa.

Saa nähdä miten tuo tulee euroopassa myymään, tällaisenaan kyseessä on lähinnä musiikkipuhelin ja siten kohderyhmäkin asettunee aika erilaiseksi kuin mitä jenkeissä.

Ylipäätään applen panostus mobiililaitteisiin tuntuu olevan aika suurta. Jenkeissa taitaa olla tulossa lähiaikoina huutokauppaan maanlaajuinen wimax (jos oikein muistan) taajuus ja applen huhutaan olevan huutajien joukossa. Tämä kertoo siitä, että apple on rynnistämässä todenteolla mobiilipuolelle.
Avatar
#417 • • T82 Guest
nokia<3 toimii<3
Avatar
#418 • • OCS Guest
Apple vs. kuluttajat, erä 1 : 100 - 0

"iPhone Firmware 1.1.1 Out and Tested: Breaks 3rd-party Apps, Relocks iPhones and Sends Them to Semi-Brick Activation Limbo"

medium_lock-freeze.jpg
Lähde URL
Avatar
#419 • • Ryvon DJ Guest

nokia<3 toimii<3



Nokia on yliarvostettu. En ole vuosiin suostunut käyttämään niiden puhelimia. Yleensäkin kännykät ovat kertakäyttökulttuuria. iPhonen ostan jos siinä on MP3 soitin ja jos se integroituu vaivattomasti mun Macciin.
Avatar
#420 • • Miika Kuisma Guest
Pääsin eilen hypistelemään iPhonea. Voi morjens, olihan se livenä helevetin paljon mageempi kuin oli kuvitellutkaan. Se GUI on oikeasti.. wow, mietin onkohan mikään elektroniikkalaite vielä herättänyt samanlaisia fiiliksiä.