RIP Plastic Fantastic

21 posts, 2 pages, 3,970 views

Avatar
#21 • • xybo Guest

Ainoastaan yks kiksu-dj soitti vinyylillä.

-- xybo



Missäköhän klubissa olet ollut Ibizalla missä ei vinyylejä soitetaisi:) Kiksu djt ei ehkä soita vinyyliä mutta kyllä ne PAt ja kaikki mestat on säädetty sekä että, ja dj kopeissa on Vinyyli soittimet. Ainakin mitä paikallisten kanssa puhuin Industriassa eli Ibizan kaupungin huippu levykaupassa niin sanoi että Vinyyli rulettaa. Space, DC-10, Amneesia jne osastossa ainakin minimal, techno, deep house illoissa. Kiksusta en tiedä, mitä se edes on?



About kaikissa. Minimal oli kieltämättä kovaa muotia ja sitä soitti kaikki cdr:iltä. Oikein kiinnitti huomiota. Ja kävin paikallisessa levykaupassa. Kieltämättä vinyylivalikoima oli varsin hyvä ja kattava. Asiakkaita tosin ei näkyny. Itseasiassa koko ibizan soundi oli vain ja ainoastaan noita mp3-kaupasta saatavaa rapaa ja AME-Rej soi kaikkialla :/. Miksi ostaa vinyyliä kun voi ostaa mp3-kaupasta ja polttaa cdr:lle näytti olevan se juttu.
Kieltämättä nitku (aka minimal/techhouse/deep) tulee esim junoon vinyylinä aivan käsittämättömiä määriä nykyään...

En usko vinyylin tulevaisuuteen niinkään (tuskin ne tulee poistumaankaan silti), mutta mp3+Serato tyyppiset jutut tai ableton/mp3 jutut kylläkin jatkaa jyräämistään. Suurinosa uusista mixereistäkin on suunnattu tukemaan vaan noita.

-- xybo